דף הבית » הכי נצפים » כמה זמן בשר טחון יכול להיות במקפיא?

כמה זמן בשר טחון יכול להיות במקפיא?

כמה זמן בשר טחון יכול להיות במקפיא?

צרו איתנו קשר

מה זה בשר טחון?

בשר טחון הוא סוג של בשר שמכינים על ידי טחינה או טחון של הבשר לחתיכות קטנות. זה יכול להיות עשוי מבשר בקר, חזיר, עוף, הודו או סוגים אחרים של בשר. בשר טחון הוא מרכיב רב תכליתי שניתן להשתמש בו במגוון מנות, מהמבורגרים ועד טאקו ועד קציץ בשר.

כמה זמן ניתן לשמור בשר טחון במקפיא?

ניתן לשמור בשר טחון במקפיא עד 4 חודשים. חשוב לציין שאיכות הבשר תתחיל לרדת לאחר זמן זה. אם הבשר הטחון נשמר במקפיא יותר מ-4 חודשים, הוא עלול להתחיל לפתח טעם לוואי או להיות יבש ומתפורר.

איך לדעת אם הבשר הטחון התקלקל

בשר טחון עלול להתקלקל אם הוא לא מאוחסן כראוי או אם הוא נשמר זמן רב מדי. הנה כמה סימנים לכך שהבשר הטחון התקלקל:

  • ריח חמוץ או לא
  • מרקם דביק או דביק
  • שינוי בצבע (מאדום לחום או אפור)

טיפים לאחסון בשר טחון במקפיא

הנה כמה טיפים לאחסון בשר טחון במקפיא:

  • עוטפים את הבשר הטחון היטב בניילון נצמד או ברדיד אלומיניום.
  • סמן את האריזה בתאריך שבו הוקפאה.
  • מניחים את האריזה בחלק הקר ביותר של המקפיא.
  • השתמש בבשר הטחון תוך 4 חודשים.

זמני אחסון בשר טחון

סוג בשר זמן אחסון
בשר בקר טחון 4 חודשים
בשר חזיר טחון 4 חודשים
עוף טחון 4 חודשים
הודו טחון 4 חודשים

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

    דילוג לתוכן