דף הבית » הכי נצפים » כמה זמן אפשר לשמור בשר טחון במקרר?

כמה זמן אפשר לשמור בשר טחון במקרר?

כמה זמן אפשר לשמור בשר טחון במקרר?

צרו איתנו קשר

כמה זמן אפשר לשמור בשר טחון במקרר?

בשר טחון הוא בחירה פופולרית לארוחות רבות. אבל כמה זמן אפשר לשמור אותו במקרר? התשובה תלויה בסוג הבשר ובטמפרטורה של המקרר שלכם. בדרך כלל, ניתן לאחסן בשר טחון במקרר 1-2 ימים. אם הוא מאוחסן בטמפרטורה של 40 מעלות פרנהייט ומטה, ניתן לאחסן אותו עד 3-4 ימים.

הנחיות בטיחות לאחסון בשר טחון

כשמאחסנים בשר טחון, חשוב להקפיד על הנחיות הבטיחות כדי לוודא שהוא לא יתקלקל. הנה כמה טיפים שכדאי לזכור:

1. אחסן בשר טחון בחלק הקר ביותר של המקרר

בשר טחון יש לאחסן בחלק הקר ביותר של המקרר, בדרך כלל במדף האחורי או התחתון. זה יעזור לשמור את הבשר בטמפרטורה בטוחה ולמנוע ממנו להתקלקל.

2. שומרים בשר טחון בכלי אטום

יש לאחסן בשר טחון בכלי אטום או לעטוף היטב בניילון נצמד או ברדיד אלומיניום. זה יעזור למנוע ממנו להתייבש ולמנוע מחיידקים לצמוח.

3. אל תמלא יותר מדי את המקרר

באחסון בשר טחון יש לוודא שהמקרר אינו ממולא יתר על המידה. זה יעזור לשמור על הטמפרטורה עקבית ולמנוע מהבשר להתקלקל.

איך לדעת אם הבשר הטחון התקלקל

בשר טחון עלול להתקלקל במהירות אם לא מאוחסן כראוי. הנה כמה סימנים שצריך לחפש שמצביעים על כך שהבשר התקלקל:

1. שינוי צבע

לבשר טחון שהתקלקל יהיה לרוב צבע אפרפר או ירקרק. זה מצביע על כך שהבשר כבר לא בטוח לאכילה.

2. ריח לא נעים

לבשר טחון שהתקלקל לרוב יהיה ריח לא נעים. אם הבשר מריח חמצמץ או מעופש, יש לזרוק אותו.

3. מרקם סלימי

לבשר טחון שהתקלקל יהיה בדרך כלל מרקם רירי. זה מצביע על כך שהבשר כבר לא בטוח לאכילה.

אם אינכם בטוחים אם הבשר הטחון עדיין בטוח לאכילה, עדיף לזרוק אותו. אתה יכול גם לצפות בסרטון זה למידע נוסף על איך לדעת אם בשר טחון התקלקל.

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

    דילוג לתוכן