דף הבית » חדש » כמה זמן מכניסים את ג'חנון לתנור?

כמה זמן מכניסים את ג'חנון לתנור?

צרו איתנו קשר

. כמה זמן מכניסים את ג'חנון לתנור?

מה זה ג'חנון?

ג'חנון הוא מאכל יהודי מסורתי העשוי משילוב של תפוחי אדמה, ביצים ובצל. זהו מאכל פופולרי בהרבה משקי בית יהודיים, במיוחד בתקופת החגים. המנה מוגשת לרוב כתוספת או כמנה עיקרית. זו גם דרך מצוינת להשתמש בשאריות תפוחי האדמה.

איך לבשל את ג'חנון בתנור

בישול ג'חנון בתנור הוא דרך פשוטה וקלה להכין את המנה הטעימה הזו. להלן השלבים שיש לבצע:

שלב 1: מחממים את התנור

מחממים את התנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).

שלב 2: הכן את המצרכים

מגררים את תפוחי האדמה והבצל. טורפים את הביצים בקערה.

שלב 3: שלבו את המרכיבים

מערבבים בקערה את תפוחי האדמה המגוררים, הבצל והביצים. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

שלב 4: משמנים את המחבת

משמנים תבנית אפייה בגודל 9×13 אינץ' בחמאה או בשמן.

שלב 5: יוצקים את התערובת למחבת

יוצקים את תערובת תפוחי האדמה-בצל-ביצה לתבנית המשומנת.

שלב 6: אופים את הג'חנון

אופים את הג'חנון בתנור שחומם מראש במשך 40-45 דקות, או עד שהחלק העליון מזהיב.

שלב 7: תן לג'חנון להתקרר

לאחר האפייה של הג'חנון, הניחו לו להתקרר 10 דקות לפני ההגשה.

השוואה מהירה

שלב זְמַן טֶמפֶּרָטוּרָה
מחממים את התנור לא 375°F (190°C)
אופים את הג'חנון 40-45 דקות 375°F (190°C)
תן לג'חנון להתקרר 10 דקות לא

ג'חנון היא מנה טעימה וקלה להכנה שמתאימה לכל אירוע. רק עם כמה שלבים פשוטים והמרכיבים הנכונים, תוכל לקבל מנה טעימה וטעימה תוך זמן קצר. מחממים את התנור, מכינים את החומרים, מאחדים אותם בקערה, משמנים תבנית, יוצקים את התערובת לתבנית, אופים את הג'חנון ומצננים לפני ההגשה. עם הזמן והטמפרטורה הנכונים, תוכלו לקבל מנת ג'חנון טעימה שהמשפחה והחברים שלכם יאהבו.

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

    דילוג לתוכן