דף הבית » חדש » כמה זמן מבשלים כרוב בתנור?

כמה זמן מבשלים כרוב בתנור?

צרו איתנו קשר

כמה זמן מבשלים כרוב בתנור?

בישול כרוב בתנור

כרוב הוא ירק רב תכליתי שניתן לבשל במגוון דרכים. אחת השיטות הפופולריות ביותר היא לבשל אותו בתנור. שיטה זו פשוטה ומניבה תוצאות טעימות. הנה איך לבשל כרוב בתנור.

הכנת הכרוב

לפני שתוכל לבשל את הכרוב בתנור, תצטרך להכין אותו. התחל בשטיפת הכרוב והסרת העלים הנבולים או הדהויים. חותכים את הכרוב לפרוסות או לפרוסות, בהתאם להעדפתכם.

בישול הכרוב

לאחר הכנת הכרוב, אפשר להתחיל לבשל. מחממים את התנור ל-375 מעלות צלזיוס. מניחים את הכרוב על תבנית עם נייר אפייה ומזלפים שמן זית. מפזרים מלח ופלפל, ואז מערבבים לציפוי. מכניסים את תבנית האפייה לתנור ואופים 25-30 דקות, או עד שהכרוב רך ושחום קלות.

הגשת הכרוב

לאחר שהכרוב מבושל, הגיע הזמן להגיש. אפשר להגיש אותו כתוספת, או להשתמש בו במגוון מתכונים. הנה כמה רעיונות להגשת כרוב:

  • לזרוק אותו עם פסטה מבושלת ורוטב שמנת
  • מוסיפים אותו להקפצה
  • מעליו גבינה מגוררת ואופים עד להמסה
  • מערבבים אותו עם אורז מבושל וירקות
  • מגישים אותו כתוספת עם בשרים על האש
  • מוסיפים אותו למרק או תבשיל
  • מערבבים אותו עם שעועית מבושלת ותבלינים
  • מעליו רוטב שמנת ומגישים כסלט

כרוב הוא ירק טעים ומזין שניתן לבשל במגוון דרכים. בישולו בתנור הוא דרך פשוטה וטעימה ליהנות ממנו. רק עם כמה דקות של זמן הכנה וכמה דקות בתנור, אתה יכול לקבל תוספת טעימה או מנה עיקרית. אז בפעם הבאה שאתם מחפשים דרך מהירה וקלה לבשל כרוב, נסו לבשל אותו בתנור. אתה תשמח שעשית זאת!

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

    דילוג לתוכן