דף הבית » המלצות הצוות » כמה זמן העוף אופה בתנור?

כמה זמן העוף אופה בתנור?

צרו איתנו קשר

כמה זמן העוף אופה בתנור?

באיזו טמפרטורה כדאי לאפות עוף?

כשמדובר באפיית עוף בתנור, הטמפרטורה בה אתה משתמש חשובה לא פחות משך הבישול. כלל האצבע הכללי הוא לאפות עוף ב-350 מעלות פרנהייט כ-20 דקות לכל קילו עוף. לדוגמה, אם יש לך עוף במשקל 4 קילו, היית אופה אותו כ-80 דקות. עם זאת, אם אתם אופים חזה עוף ללא עצמות, כדאי לאפות אותם ב-400 מעלות פרנהייט במשך כ-20-25 דקות.

איך לדעת מתי עוף נגמר

הדרך הטובה ביותר לדעת מתי העוף מוכן היא להשתמש במדחום לבשר. הטמפרטורה הפנימית של העוף צריכה להגיע ל-165 מעלות פרנהייט. אם אין לכם מדחום לבשר, אפשר גם לבדוק אם המיצים מתנקים כשחותכים לתוך העוף. אם המיצים צלולים, העוף מוכן.

טיפים לעוף אפוי בצורה מושלמת

להשרות את העוף

השריית העוף לפני אפייה תעזור לשמור אותו לח וטעים. אתה יכול להשתמש בכל מרינדה שאתה אוהב, אבל שילוב פשוט של שמן זית, שום ועשבי תיבול הוא תמיד בחירה מצוינת.

אופים על מתלה

אפיית העוף על רשת תעזור להבטיח בישול אחיד. המתלה גם יעזור למנוע מהעוף להידבק למחבת.

מברישים בשמן

להבריש את העוף בשמן לפני האפייה יעזור למנוע ממנו להתייבש. אתה יכול להשתמש בכל סוג של שמן שאתה אוהב, אבל שמן זית הוא תמיד בחירה מצוינת.

מכסים בנייר כסף

כיסוי העוף בנייר כסף יעזור למנוע ממנו להתייבש. אתה יכול גם להוסיף כמה כפות של מרק עוף למחבת כדי לשמור על לחות העוף.

איך מגישים עוף אפוי

לאחר האפייה של העוף שלך, אתה יכול להגיש אותו עם מגוון דפנות. כמה אפשרויות נהדרות כוללות ירקות צלויים, פירה או סלט פשוט. אפשר גם להגיש את העוף עם רוטב או רוטב.

סיכום

אפיית עוף בתנור היא דרך מצוינת להכין ארוחה טעימה ובריאה. המפתח הוא לוודא שאתה משתמש בטמפרטורה ובזמן הבישול הנכונים. כדאי גם להשרות את העוף במרינדה, לאפות אותו על רשת, להבריש אותו בשמן ולכסות בנייר כסף כדי למנוע ממנו להתייבש. לאחר סיום האפייה של העוף, אפשר להגיש אותו עם מגוון צדדים ורטבים.

סיכום

  • אופים עוף ב-350 מעלות פרנהייט כ-20 דקות לכל קילוגרם.
  • בודקים את הטמפרטורה הפנימית של העוף בעזרת מדחום לבשר.
  • להשרות את העוף לפני אפייתו.
  • אופים את העוף על רשת.
  • מברישים את העוף בשמן לפני האפייה.
  • מכסים את העוף בנייר כסף כדי שלא יתייבש.
  • מגישים את העוף עם מגוון צדדים ורטבים.

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

    דילוג לתוכן