דף הבית » מה קורה? » איך להכין אסאדו בתנור

איך להכין אסאדו בתנור

צרו איתנו קשר

איך להכין אסאדו בתנור

מה זה אסאדו?

אסאדו הוא מאכל מסורתי מדרום אמריקה שעשוי מבשר בקר, חזיר או עוף. זה מוגש בדרך כלל עם תפוחי אדמה, אורז וירקות. הבשר מושך בתערובת תבלינים ולאחר מכן מתבשל באיטיות על אש פתוחה או בתנור. אסאדו הוא מאכל פופולרי במדינות רבות, כולל ארגנטינה, אורוגוואי וצ'ילה.

איך להכין אסאדו בתנור

הכנת אסאדו בתנור היא דרך מצוינת ליהנות מהמאכל המסורתי הזה מבלי להדליק אש. להלן השלבים להכנת אסאדו בתנור:

שלב 1: הכריעו את הבשר

השלב הראשון בהכנת האסאדו הוא להשרות את הבשר. לשם כך, ערבבו יחד שום, אורגנו, פפריקה, כמון ושמן זית. משפשפים את המרינדה על הבשר ומניחים לו לשבת לפחות 30 דקות.

שלב 2: מחממים את התנור

מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס (177 מעלות צלזיוס). מניחים את הבשר הכבוש על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור.

שלב 3: מבשלים את האסאדו

מבשלים את האסאדו כ-45 דקות, או עד שהבשר מוכן. אם הבשר לא מבושל, אפשר לבשל אותו עוד כמה דקות.

שלב 4: מגישים את האסאדו

לאחר שהאסדו מוכן, מוציאים אותו מהתנור ונותנים לו לנוח מספר דקות לפני ההגשה. מגישים את האסאדו עם תפוחי אדמה, אורז וירקות.

טיפים להכנת האסאדו המושלם

הכנת אסאדו בתנור היא קלה, אבל יש כמה טיפים שכדאי לזכור כדי להבטיח שהאסדו שלך ייצא מושלם בכל פעם:

הכריעו את הבשר למשך הלילה

לקבלת הטעם הטוב ביותר, הכריעו את הבשר למשך הלילה. זה ייתן לתבלינים זמן לחדור לבשר ויעניק לו טעם יותר טעים.

השתמש במדחום בשר

שימוש במדחום לבשר הוא הדרך הטובה ביותר להבטיח שהבשר מבושל. הטמפרטורה הפנימית של הבשר צריכה להיות לפחות 145°F (63°C).

תן לבשר לנוח

לאחר שהאסדו מבושל, הניחו לו לנוח מספר דקות לפני ההגשה. זה יאפשר למיצים להתפזר מחדש ולהפוך את הבשר לרך יותר.

סיכום

הכנת אסאדו בתנור היא דרך מצוינת ליהנות מהמאכל המסורתי הזה מבלי להדליק אש. הכריעו את הבשר למשך הלילה לקבלת הטעם הטוב ביותר, מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס (177 מעלות צלזיוס), ומבשלים את האסאדו כ-45 דקות. השתמשו במדחום בשר כדי לוודא שהבשר מבושל ונותנים לבשר לנוח מספר דקות לפני ההגשה. בעזרת הטיפים האלה תוכלו להכין את האסאדו המושלם בכל פעם.

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

    דילוג לתוכן