דף הבית » לא ידעתי » קרם ברולה – כמה זמן בתנור?

קרם ברולה – כמה זמן בתנור?

צרו איתנו קשר

קרם ברולה – כמה זמן בתנור?

מה זה קרם ברולה?

קרם ברולה הוא קינוח צרפתי קלאסי שעשוי מבסיס רפרפת עשיר ומעליו שכבה של סוכר מקורמל. זהו קינוח פופולרי שמוגש במסעדות רבות וניתן להכין אותו בבית עם כמה מרכיבים פשוטים. בסיס הרפרפת עשוי משמנת, חלמונים, סוכר ותמצית וניל. תוספת הסוכר נוצרת על ידי פיזור סוכר על הרפרפת ולאחר מכן באמצעות מבער מטבח או תנור כדי לקרמל את הסוכר.

כמה זמן לאפות קרם ברולה בתנור

אפיית קרם ברולה בתנור היא הדרך הנפוצה ביותר להכין את הקינוח הטעים הזה. יש לאפות את בסיס הקרם באמבט מים בטמפרטורה נמוכה כ-45 דקות. אמבט המים מסייע לשמור על הקצפת שלא יתקלקל ודואגת לבישול אחיד של הרפרפת. לאחר בישול הרפרפת יש לקרר ולאחר מכן להוסיף את תוספת הסוכר. את ציפוי הסוכר יש לקרמל בתנור כ-5 דקות.

טיפים להכנת הקרם ברולה המושלמת

הכנת הקרם ברולה המושלמת דורשת כמה טיפים וטריקים פשוטים. הנה כמה מהטיפים הטובים ביותר להכנת קרם ברולה מושלם:

  • השתמשו במרכיבים איכותיים. איכות המרכיבים תשפיע על טעם הקרם ברולה.
  • השתמשו בלפיד מטבח כדי לקרמל את ציפוי הסוכר. לפיד מטבח יעניק לקרם ברולה קרמליזציה אחידה ועקבית יותר.
  • שימו לב לא לבשל יתר על המידה את הרפרפת. יש לבשל את הרפרפת רק עד שהיא מתייצבת, אך לא ארוכה מדי או שהיא תהפוך לגומי.
  • הניחו לקרם ברולה להתקרר לחלוטין לפני הוספת תוספת הסוכר. אם הקרם חם מדי, תוספת הסוכר לא תתקרמל כמו שצריך.
  • מגישים את הקרם ברולה מיד לאחר שהתקרמל. תוספת הסוכר תתחיל להתקשות כשהיא מתקררת.

הגשת קרם ברולה

קרם ברולה מומלץ להגיש מיד לאחר הקירמול. תוספת הסוכר תתחיל להתקשות כשהיא מתקררת ולכן חשוב להגיש אותה בהקדם האפשרי. ניתן להגיש קרם ברולה עם פירות טריים, קצפת או זילוף של רוטב שוקולד. זה גם טעים להגיש עם כדור גלידה.

פתרון תקלות Crème Brûlée

אם הקרם ברולה לא יוצא כמצופה, יש כמה דברים שניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה. הנה כמה טיפים לפתרון בעיות של קרם ברולה:

  • בדוק את טמפרטורת התנור. יש לאפות את הקרם בטמפרטורה נמוכה כ-45 דקות.
  • מוודאים שהקרם מבושל עד שהוא רק מתייצב. אם הוא מבושל יתר על המידה, הוא יהפוך לגומי.
  • מוודאים שציפוי הסוכר מפוזר באופן שווה. אם תוספת הסוכר לא תתפזר באופן שווה, היא לא תתקרמל כמו שצריך.
  • מוודאים שציפוי הסוכר לא סמיך מדי. אם תוספת הסוכר סמיכה מדי, היא לא תתקרמל כמו שצריך.
  • מוודאים שהקרם ברולה יוגש מיד לאחר הקירמול. תוספת הסוכר תתחיל להתקשות כשהיא מתקררת.

סיכום

קרם ברולה הוא קינוח צרפתי קלאסי שעשוי מבסיס רפרפת עשיר ומעליו שכבה של סוכר מקורמל. אפיית קרם ברולה בתנור היא הדרך הנפוצה ביותר להכין את הקינוח הטעים הזה. יש לאפות את בסיס הרפרפת באמבט מים בטמפרטורה נמוכה כ-45 דקות ולאחר מכן לקרמל את תוספת הסוכר בתנור כ-5 דקות. הכנת הקרם ברולה המושלם דורשת כמה טיפים וטריקים פשוטים ועדיף להגיש אותו מיד לאחר הקירמול. אם הקרם ברולה לא יוצא כמצופה, יש כמה דברים שניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה. למידע נוסף על הכנת הקרם ברולה המושלם, צפה בסרטון זה או מצא מידע נוסף בוויקיפדיה .

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

    דילוג לתוכן