דף הבית » למה אסור » כמה זמן מכניסים עוגת שוקולד לתנור?

כמה זמן מכניסים עוגת שוקולד לתנור?

צרו איתנו קשר

כמה זמן מכניסים עוגת שוקולד לתנור?

אפיית עוגת שוקולד

עוגת שוקולד היא קינוח קלאסי שרבים נהנים ממנו. אפיית עוגת שוקולד היא תהליך פשוט, אבל יש כמה שלבים חשובים שיש לבצע על מנת להבטיח שהעוגה תצא בצורה מושלמת. במאמר זה נדון בכמה זמן להכניס עוגת שוקולד לתנור ובאיזה טמפרטורה להשתמש.

רכיבים

לפני שתוכל להתחיל לאפות את עוגת השוקולד שלך, תצטרך לאסוף את החומרים הדרושים. המרכיבים שתצטרכו הם:

  • 1 כוס קמח לכל מטרה
  • 1/2 כוס אבקת קקאו
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כוס חמאה
  • 1 כוס סוכר
  • 2 ביצים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כוס חלב

הוראות

לאחר שאספתם את כל המרכיבים הדרושים, תוכלו להתחיל לאפות את עוגת השוקולד שלכם. ההוראות הן כדלקמן:

  1. מחממים את התנור ל-350 מעלות פרנהייט.
  2. בקערה גדולה מערבבים יחד את הקמח, אבקת הקקאו, הסודה לשתייה והמלח.
  3. בקערה נפרדת מקציפים את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
  4. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו וטורפים היטב לאחר כל הוספה.
  5. מוסיפים את תמצית הווניל ומערבבים עד לאיחוד.
  6. מוסיפים את החומרים היבשים לחומרים הרטובים ומערבבים רק עד לאיחוד.
  7. מוסיפים את החלב ומערבבים רק עד לאיחוד.
  8. יוצקים את הבלילה לתבנית עוגה עגולה משומנת בגודל 9 אינץ'.
  9. אופים 30-35 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
  10. מניחים לעוגה להתקרר לפני ההגשה.

השוואה מהירה

רכיבים הוראות
1 כוס קמח לכל מטרה מחממים את התנור ל-350 מעלות פרנהייט.
1/2 כוס אבקת קקאו בקערה גדולה מערבבים יחד את הקמח, אבקת הקקאו, הסודה לשתייה והמלח.
1 כפית סודה לשתייה בקערה נפרדת מקציפים את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
1/2 כפית מלח מוסיפים את הביצים בזו אחר זו וטורפים היטב לאחר כל הוספה.
1/2 כוס חמאה מוסיפים את תמצית הווניל ומערבבים עד לאיחוד.
1 כוס סוכר מוסיפים את החומרים היבשים לחומרים הרטובים ומערבבים רק עד לאיחוד.
2 ביצים מוסיפים את החלב ומערבבים רק עד לאיחוד.
1 כפית תמצית וניל יוצקים את הבלילה לתבנית עוגה עגולה משומנת בגודל 9 אינץ'.
1/2 כוס חלב אופים 30-35 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.

כמה זמן לאפות עוגת שוקולד

עכשיו כשיש לך את כל המרכיבים וההוראות הדרושים, הגיע הזמן לאפות את עוגת השוקולד שלך. משך הזמן שאתה צריך כדי לאפות את העוגה שלך יהיה תלוי בגודל ובסוג התבנית שבה אתה משתמש. בדרך כלל, עוגה עגולה בגודל 9 אינץ' ייקח 30-35 דקות לאפייה. כדי להבטיח שהעוגה מוכנה, הכניסו קיסם למרכז העוגה. אם הקיסם יוצא נקי, העוגה מוכנה.

באיזו טמפרטורה לאפות עוגת שוקולד

כאשר אופים עוגת שוקולד, חשוב להשתמש בטמפרטורה הנכונה. הטמפרטורה שבה אתה צריך להשתמש תלויה בגודל ובסוג התבנית שבה אתה משתמש. בדרך כלל, עוגה עגולה בגודל 9 אינץ' צריכה להיות לאפות בחום של 350 מעלות פרנהייט.

דעה אישית

אפיית עוגת שוקולד היא תהליך פשוט שכל אחד יכול לעשות. בעזרת המצרכים וההוראות הנכונות תוכלו לאפות בקלות עוגת שוקולד טעימה שכולם יהנו ממנה. אם אתה רוצה ללמוד עוד על אפיית עוגת שוקולד, אתה יכול לבדוק את הסרטון הזה לקבלת טיפים וטריקים נוספים.

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

    דילוג לתוכן