דף הבית » מתי » בשר שרירים מבושל בתנור – טעים וקל

בשר שרירים מבושל בתנור – טעים וקל

צרו איתנו קשר

בשר שרירים מבושל בתנור – טעים וקל

מהו בשר שרירים מבושל?

בשר שריר מבושל הוא מאכל מסורתי שנהנו ממנו במשך מאות שנים. הוא עשוי על ידי בישול איטי של בשר שרירים, כמו בשר בקר או כבש, במרק בעל טעם. התוצאה היא מנה עדינה וטעימה שבטוח תשמח.

איך להכין בשר שרירים מבושל בתנור

הכנת בשר שריר מבושל בתנור היא דרך פשוטה וטעימה ליהנות מהמנה הקלאסית הזו. הנה מה שתצטרכו:

  • 2-3 ק"ג של בשר שרירים (בקר או טלה)
  • 2-3 כוסות מרק (בשר בקר, עוף או ירק)
  • 1 בצל, חתוך לקוביות
  • 2 שיני שום, קצוצות
  • 1 כפית אורגנו מיובש
  • 1 כפית טימין מיובש
  • מלח ופלפל לפי הטעם

שלב 1: מחממים את התנור

מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס.

שלב 2: הכן את הבשר

חותכים את בשר השריר לקוביות ומתבלים במלח ופלפל.

שלב 3: מטגנים את הבצל והשום

במחבת גדולה מחממים כף שמן על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים את קוביות הבצל והשום הטחון ומאדים עד שהבצל מתרכך ומשחים קלות, כ-5 דקות.

שלב 4: הוסף את המרק ועשבי התיבול

מוסיפים למחבת את המרק, האורגנו והתימין ומביאים לרתיחה.

שלב 5: מעבירים לתנור

מעבירים את המחבת לתנור שחומם מראש ואופים במשך שעה.

שלב 6: תהנו!

מוציאים את המחבת מהתנור ומצננים כמה דקות לפני ההגשה. תהנו מבשר השריר המבושל הטעים שלכם!בשר שריר מבושל הוא מנה קלאסית שבטוח תשמח. קל להכין אותו בתנור והתוצאה היא מנה עדינה ובעלת טעם. למידע נוסף על המנה הזו, מצא מידע נוסף בוויקיפדיה .

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

    דילוג לתוכן