דף הבית » מה ההבדל » איך לצלות אגוזי קשיו בתנור

איך לצלות אגוזי קשיו בתנור

צרו איתנו קשר

איך לצלות אגוזי קשיו בתנור

מה אתה צריך כדי לצלות אגוזי קשיו

צליית קשיו בתנור היא דרך מצוינת ליהנות מחטיף טעים. כל מה שאתה צריך זה כמה מרכיבים פשוטים וכמה דקות מזמנך. הנה מה שתצטרך:

  • קשיו
  • שמן זית
  • מלח
  • תבנית אפייה

איך לצלות אגוזי קשיו בתנור

שלב 1: מחממים את התנור

מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס (177 מעלות צלזיוס). זוהי הטמפרטורה האידיאלית לצליית אגוזי קשיו.

שלב 2: הכן את אגוזי הקשיו

מניחים את אגוזי הקשיו על תבנית אפייה. מזלפים שמן זית ומפזרים מלח. השתמשו בידיים כדי לערבב את אגוזי הקשיו וצפו אותם בשמן ובמלח.

שלב 3: צולים את הקשיו

מכניסים את תבנית האפייה לתנור וצולים את אגוזי הקשיו במשך 10-15 דקות. מערבבים את אגוזי הקשיו כל 5 דקות כדי להבטיח שהם צלויים בצורה אחידה.

שלב 4: תהנו!

לאחר שאגוזי הקשיו מזהיבים ופריכים, מוציאים אותם מהתנור ונהנים!

טיפים לצליית קשיו

הוסף תבלינים

אם אתה רוצה להוסיף קצת טעם נוסף לקשיו שלך, נסה להוסיף קצת תבלינים. קינמון, אגוז מוסקט ופלפל קאיין הם כולם אפשרויות נהדרות.

צלי בקבוצות

אם אתם צולים כמות גדולה של אגוזי קשיו, עדיף לצלות אותם במנות. זה יבטיח שכל אגוזי הקשיו יהיו קלויים באופן שווה.

אחסן במיכל אטום

לאחר שהקשיו מתקרר, מאחסנים אותם בכלי אטום. זה יעזור להם להישאר רעננים לאורך זמן.

דעה אישית

צליית קשיו בתנור היא דרך מצוינת ליהנות מחטיף טעים. זה קל לביצוע ולוקח רק כמה דקות מזמנך. אני אוהב להוסיף כמה תבלינים לקשיו שלי לתוספת טעם. צליית קשיו היא דרך מצוינת להכין חטיף בריא שכולם יוכלו ליהנות ממנו.

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

    דילוג לתוכן