דף הבית » למה אסור » איך להכין קרם ברולה בתנור

איך להכין קרם ברולה בתנור

צרו איתנו קשר

איך להכין קרם ברולה בתנור

מה זה קרם ברולה?

קרם ברולה הוא קינוח צרפתי קלאסי שעשוי על בסיס רפרפת עשיר וחלק עליון קראנצ'י של סוכר מקורמל. זהו קינוח פופולרי שמוגש במסעדות רבות וניתן להכין אותו בבית עם כמה מרכיבים פשוטים. בסיס הרפרפת עשוי משמנת, חלמונים, סוכר ותמצית וניל, בעוד שחלק העליון של הסוכר המקורמל עשוי עם סוכר לבן ולפיד מטבח.

החומרים לקרם ברולה

להכנת קרם ברולה בתנור, תזדקק למרכיבים הבאים:

  • 1 כוס שמנת כבדה
  • 4 חלמונים
  • 1/4 כוס סוכר מגורען
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/4 כוס סוכר לבן

הוראות להכנת קרם ברולה בתנור

שלב 1: מחממים את התנור

מחממים את התנור ל-325 מעלות פרנהייט.

שלב 2: הכינו את בסיס הרפרפת

בקערה בינונית, טורפים יחד את השמנת הכבדה, החלמונים, הסוכר המגורען ותמצית הווניל עד שהתערובת חלקה.

שלב 3: אופים את הרפרפת

יוצקים את תערובת הרפרפת לארבעה רמקינים של 6 אונקיות. מניחים את הרמקינס בתבנית אפייה וממלאים את תבנית האפייה במים חמים עד שהיא מגיעה למחצית דפנות הרמקינס. אופים את הקרם במשך 30-35 דקות, או עד שהקרם מתייצב.

שלב 4: קרמל את הסוכר

לאחר שהקרם מתייצב, מוציאים את הרמקינס מהתבנית ומניחים להתקרר במשך 10 דקות. מפזרים את הסוכר הלבן באופן שווה על החלק העליון של כל רפרפת. בעזרת לפיד מטבח, קרמל את הסוכר עד שהוא מזהיב.

שלב 5: הגישו ותהנו!

הניחו לקרם ברולה להתקרר 10 דקות לפני ההגשה. מגישים עם פירות יער טריים או כף קצפת. תהנה!

כמה זמן לאפות קרם ברולה בתנור

אפיית קרם ברולה בתנור היא דרך פשוטה וקלה להכין את הקינוח הצרפתי הקלאסי הזה. יש לאפות את בסיס הקרם במשך 30-35 דקות, או עד שהקרם מתייצב. לאחר שהרפרפת מתייצבת, יש לקרמל את הסוכר הלבן עם מבער מטבח עד שהוא מזהיב. בשיטה זו תוכלו להכין קרם ברולה טעים בתנור תוך 45 דקות בלבד.

טיפים להכנת הקרם ברולה המושלמת

השתמש במרכיבים בטמפרטורת החדר

לקבלת התוצאות הטובות ביותר, השתמש במרכיבים בטמפרטורת החדר בעת הכנת בסיס הקרם. זה יעזור לקרם להתייצב כראוי ולהבטיח מרקם חלק.

אל תאפה יתר על המידה את הרפרפת

חשוב לא לאפות יתר על המידה את הקרם. הרפרפת צריכה להיות מגובשת, אבל עדיין מעט מתנודדת במרכז. אם הרפרפת אפויה יתר על המידה, היא תהיה יבשה ופירורית.

קרמל את הסוכר במהירות

כשמקרמלים את הסוכר חשוב לעבוד מהר. הסוכר יכול להישרף בקלות, ולכן עדיף להעביר את הלהבה במהירות על פני הסוכר.

הניחו לקרם ברולה להתקרר לפני ההגשה

הניחו לקרם ברולה להתקרר 10 דקות לפני ההגשה. זה יאפשר לקשטד להתייצב ולסוכר להתקשות. הכנת קרם ברולה בתנור היא דרך פשוטה וקלה להכין את הקינוח הצרפתי הקלאסי הזה. עם כמה מרכיבים פשוטים וכמה שלבים פשוטים, תוכלו להכין קרם ברולה טעים בתנור תוך 45 דקות בלבד. למידע נוסף על אופן הכנת קרם ברולה, צפה בסרטון זה או מצא מידע נוסף בוויקיפדיה .

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

    דילוג לתוכן