דף הבית » למה אסור » איך להכין קרם ברולה בתנור

איך להכין קרם ברולה בתנור

צרו איתנו קשר

איך להכין קרם ברולה בתנור

מה זה קרם ברולה?

קרם ברולה הוא קינוח צרפתי קלאסי המורכב מבסיס קרם קרמי ומעליו שכבה של סוכר מקורמל. לעתים קרובות הוא מוגש עם פירות טריים או כדור קצפת. הרפרפת בדרך כלל בטעם וניל, אך יכולה לכלול גם טעמים אחרים כמו שוקולד, קפה או הדרים. תוספת הסוכר המקורמלת מושגת באמצעות לפיד מטבח או על ידי הנחת הרפרפת מתחת לפטם חם למשך מספר דקות.

איך להכין קרם ברולה בתנור

הכנת קרם ברולה בתנור היא תהליך פשוט שדורש רק כמה מרכיבים וכמה שלבים. הנה מה שתצטרך:

  • 4 חלמונים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 2 כוסות שמנת כבדה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כוס סוכר לבן

שלב 1: מחממים את התנור

מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).

שלב 2: הכן את הרפרפת

בקערה בינונית, טורפים יחד את החלמונים ו-1/2 כוס סוכר עד שהתערובת בהירה ותפוחה. בקערה נפרדת, טורפים יחד את השמנת, תמצית הווניל והמלח עד לאיחוד.

שלב 3: שלבו את התערובות

יוצקים באיטיות את תערובת השמנת לתוך תערובת החלמונים תוך טריפה מתמדת.

שלב 4: אופים את הרפרפת

יוצקים את הרפרפת לתבנית אפייה בגודל 9 אינץ' (23 ס"מ) ומכניסים אותה לתנור שחומם מראש. אופים במשך 40 דקות, או עד שהקרם מתייצב.

שלב 5: קרמל את החלק העליון

לאחר שהקרם מתייצב, מוציאים אותו מהתנור ומפזרים מלמעלה את 1/4 כוס הסוכר הלבן שנותרה. השתמשו בלפיד מטבח כדי לקרמל את הסוכר, או מניחים את הרפרפת מתחת לפטם חם לכמה דקות.

כמה זמן לאפות קרם ברולה בתנור?

קרם ברולה צריך להיות לאפות בתנור במשך 40 דקות בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). הרפרפת צריכה להיות מיובשת בסיום האפייה, אך עדיין מעט מתנודדת במרכזה. החלק העליון צריך להיות חום זהוב ומקורמל.

טיפים להכנת הקרם ברולה המושלמת

  • הקפידו להקציף את החלמונים והסוכר עד שהתערובת בהירה ותפוחה.
  • כשמוסיפים את תערובת השמנת לתערובת החלמונים, עושים זאת לאט ומקציפים כל הזמן.
  • אופים את הרפרפת באמבט מים כדי להבטיח בישול אחיד ולמנוע מהקרם להתכרבל.
  • כשמקרמלים את החלק העליון, הקפידו לצפות בו מקרוב כדי שלא יישרף.
  • מניחים לקארדית להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.

הכנת קרם ברולה בתנור היא דרך פשוטה וטעימה ליהנות מהקינוח הצרפתי הקלאסי הזה. רק עם כמה מרכיבים וכמה שלבים, תוכלו לקבל קינוח טעים שבטוח ירשים. למידע נוסף על קרם ברולה, בדוק את הסרטון הזה או מצא מידע נוסף בוויקיפדיה .

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

    דילוג לתוכן