דף הבית » זמן זה משאב חשוב » איך לבשל צלעות טלה בתנור

איך לבשל צלעות טלה בתנור

צרו איתנו קשר

איך לבשל צלעות טלה בתנור

מה אתה צריך כדי לבשל צלעות טלה בתנור

בישול צלעות טלה בתנור היא דרך פשוטה וטעימה להכין אותן. כל מה שאתה צריך זה כמה מרכיבים בסיסיים וקצת ציוד מטבח. הנה מה שתצטרך:

  • צלעות טלה
  • מלח ופלפל
  • שמן זית
  • עשבי תיבול ותבלינים (לא חובה)
  • תבנית אפייה
  • נייר אלומיניום

איך מכינים צלעות טלה לתנור

לפני שתוכלו לבשל את צלעות הטלה בתנור, עליכם להכין אותן. התחל בטפיחה יבשה עם נייר סופג. זה יעזור להם לבשל בצורה שווה יותר. לאחר מכן מתבלים אותם במלח ופלפל. אם רוצים להוסיף קצת טעם נוסף, אפשר להוסיף גם עשבי תיבול ותבלינים. לבסוף, מברישים אותם במעט שמן זית.

איך לבשל צלעות טלה בתנור

לאחר הכנת צלעות הטלה, הגיע הזמן לבשל אותן. מחממים את התנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית בנייר אפייה בנייר אלומיניום ומניחים עליו את צלעות הטלה. אופים אותם במשך 15-20 דקות, או עד שהם מגיעים לטמפרטורה פנימית של 145°F (63°C).

טיפים לצלעות טלה מושלמות

הנה כמה טיפים שיעזרו לכם להגיע לתוצאה המושלמת בעת בישול צלעות טלה בתנור:

  • ודא שהתנור שלך מחומם מראש לפני שאתה מכניס את צלעות הטלה.
  • השתמשו במדחום לבשר כדי לבדוק את הטמפרטורה הפנימית של צלעות הטלה.
  • נותנים לצלעות הטלה לנוח כמה דקות לפני ההגשה.
  • הוסף עשבי תיבול ותבלינים לצלעות הטלה לתוספת טעם.

הצעות הגשה

צלעות טלה טעימות מוגשות עם מגוון תוספות. הנה כמה רעיונות:

  • ירקות צלויים
  • פירה
  • סלט
  • אורז
  • ירקות מאודים

שאלות ותשובות

האם אפשר לבשל צלעות טלה בתנור ללא נייר כסף?

כן, אפשר לבשל צלעות טלה בתנור ללא נייר כסף. עם זאת, עדיף להשתמש בנייר כסף כדי לשמור על לחות צלעות הטלה ולמנוע מהן להתייבש.

האם אפשר לבשל צלעות טלה מקפואות?

כן, אפשר לבשל צלעות טלה מקפואות. עם זאת, עדיף להפשיר אותם תחילה כדי להבטיח שהם מתבשלים בצורה אחידה. כדי להפשיר אותם, מניחים אותם במקרר למשך הלילה.

האם צריך להפוך את צלעות הטלה בזמן הבישול?

לא, אין צורך להפוך את צלעות הטלה בזמן הבישול. פשוט מניחים אותם על תבנית האפייה ואופים אותם לזמן המומלץ.

סיכום

בישול צלעות טלה בתנור היא דרך פשוטה וטעימה להכין אותן. כל מה שאתה צריך זה כמה מרכיבים בסיסיים וקצת ציוד מטבח. מתחילים בטפיחה של צלעות הטלה עם נייר סופג ומתבלים אותן במלח ופלפל. לאחר מכן מברישים אותם במעט שמן זית. חממו את התנור ל-375°F (190°C) ואפו את צלעות הטלה במשך 15-20 דקות, או עד שהן מגיעות לטמפרטורה פנימית של 145°F (63°C). מגישים את צלעות הטלה עם מגוון תוספות לארוחה טעימה.

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

    דילוג לתוכן