דף הבית » מה היה » איך לבשל אמנון בתנור

איך לבשל אמנון בתנור

צרו איתנו קשר

איך לבשל אמנון בתנור

בישול אמנון בתנור

אמנון הוא דג פופולרי שהוא גם טעים וגם בריא. זהו מקור נהדר לחלבון והוא דל בשומן וקלוריות. בישול אמנון בתנור הוא דרך מצוינת ליהנות מהדג הטעים הזה. הנה כמה טיפים לבישול אמנון בתנור.

בחר את האמנון הנכון

בקניית אמנון, חפשו דג טרי ומוצק. העיניים צריכות להיות צלולות והעור צריך להיות מבריק. הימנע מדגים שיש להם ריח דגי חזק.

הכינו את האמנון

לפני בישול האמנון, יש להכין אותה. שוטפים את הדג במים קרים ומייבשים אותו במגבת נייר. מניחים את הדג על קרש חיתוך ומתבלים אותו במלח, פלפל ושאר תבלינים לבחירתכם.

בישול האמנון

מחממים את התנור ל-375 מעלות פרנהייט. מניחים את האמנון על נייר אפייה משומן. אופים את הדג במשך 15-20 דקות, או עד שהוא מוכן. הדג צריך להיות אטום ולהתקלף בקלות כשהוא מוכן.

מגישים את האמנון

ניתן להגיש אמנון עם מגוון צדדים. נסו להגיש אותו לצד ירקות צלויים או סלט. אתה יכול גם להגיש אותו עם רוטב או תוספת לבחירתך. בישול אמנון בתנור הוא דרך מצוינת ליהנות מהדג הטעים הזה. עם זמן הכנה ובישול נכון, תוכלו להכין ארוחה טעימה ובריאה. למידע נוסף על בישול אמנון, עיין בסרטון זה או מצא מידע נוסף בוויקיפדיה .

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

    דילוג לתוכן