דף הבית » מה היה » פורסים אנטריקוט בתנור לזמן מה

פורסים אנטריקוט בתנור לזמן מה

צרו איתנו קשר

פורסים אנטריקוט בתנור לזמן מה

מה זה אנטריקוט?

אנטריקוט הוא נתח בקר שמגיע מאזור הצלעות של הפרה. בדרך כלל הוא נחתך לסטייקים עבים, וידוע ברוך ובטעמו. אנטריקוט הוא נתח בקר פופולרי במדינות רבות, כולל צרפת, שם הוא ידוע בשם אנטריקוט.

איך לחתוך אנטריקוט בתנור

חיתוך אנטריקוט בתנור הוא דרך מצוינת להשיג את הסטייק המושלם. להלן השלבים שיש לבצע:

שלב 1: מחממים את התנור

מחממים את התנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).

שלב 2: הכן את האנטריקוט

לוקחים את סטייק האנטריקוט ומתבלים אותו במלח ופלפל.

שלב 3: הכניסו את האנטריקוט לתנור

מניחים את סטייק האנטריקוט בתבנית צלייה ומכניסים לתנור שחומם מראש.

שלב 4: אופים את האנטריקוט

אופים את סטייק האנטריקוט כ-10 דקות.

שלב 5: פורסים את האנטריקוט

לאחר סיום האפייה של סטייק האנטריקוט, מוציאים אותו מהתנור ונותנים לו לנוח כמה דקות. לאחר מכן, פורסים את סטייק האנטריקוט לפרוסות דקות.

טיפים להכנת סטייק אנטריקוט מושלם

הנה כמה טיפים שיעזרו לכם להכין את סטייק האנטריקוט המושלם:

  • הקפידו לתבל את הסטייק במלח ופלפל לפני האפייה.
  • הקפידו לחמם את התנור לפני אפיית הסטייק.
  • אופים את הסטייק כ-10 דקות.
  • תנו לסטייק לנוח כמה דקות לפני שפורסים אותו.
  • פורסים את הסטייק לפרוסות דקות.

הכנת סטייק אנטריקוט מושלם היא קלה כשאתה עוקב אחר השלבים והטיפים הבאים. עם קצת תרגול, אתה יכול להכין סטייק אנטריקוט טעים שבטוח ירשים את המשפחה והחברים שלך. אם אתה רוצה ללמוד עוד על סטייק אנטריקוט, בדוק את הסרטון הזה למידע נוסף. אתה יכול גם למצוא מידע נוסף בוויקיפדיה .

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

    דילוג לתוכן