דף הבית » אנציקלופדיה » מה ההבדל בין קורנפלור, קמח תירס וקמח תירס?

מה ההבדל בין קורנפלור, קמח תירס וקמח תירס?

צרו איתנו קשר

מה זה קורנפלור?

קורנפלור הוא אבקה טחונה דק העשויה מגרעיני תירס מיובשים. זה ידוע גם כעמילן תירס או עמילן תירס. זוהי אבקה לבנה עם טעם מעט מתוק ומרקם חלק. קורנפלור משמש כחומר מסמיך ברטבים, מרקים ותבשילים, והוא משמש גם באפייה כדי לתת לעוגות ולעוגיות מרקם קל ונימוח.

מה זה קמח תירס?

קמח תירס היא אבקה טחונה גס העשויה מגרעיני תירס מיובשים. הוא בדרך כלל בצבע צהוב או לבן ובעל טעם מעט מתוק. קמח תירס משמש באפייה כדי לתת ללחמים, מאפינס ולביבות מרקם פריך. הוא משמש גם להכנת פולנטה, מאכל איטלקי מסורתי.

מה זה קמח תירס?

קמח תירס היא אבקה טחונה גס העשויה מגרעיני תירס מיובשים. הוא בדרך כלל בצבע צהוב או לבן ובעל טעם מעט מתוק. קמח תירס משמש באפייה כדי לתת ללחמים, מאפינס ולביבות מרקם פריך. הוא משמש גם להכנת פולנטה, מאכל איטלקי מסורתי.

הבדלים בין קורנפלור, קמח תירס וקמח תירס

מרקם

ההבדל העיקרי בין קורנפלור, קמח תירס וקמח תירס הוא המרקם. קורנפלור הוא אבקה טחונה דק, בעוד שקמח תירס וקמח תירס גס יותר. קמח תירס הוא הגס מבין השלושה, ואילו קמח תירס מעט עדין יותר.

טעם

לקורנפלור יש טעם מעט מתוק, בעוד שלקמח תירס וקמח תירס יש טעם אדמתי יותר.

שימושים

קורנפלור משמש כחומר מסמיך ברטבים, מרקים ותבשילים, והוא משמש גם באפייה כדי לתת לעוגות ולעוגיות מרקם קל ונימוח. קמח תירס משמש באפייה כדי לתת ללחמים, מאפינס ולביבות מרקם פריך, והיא משמשת גם להכנת פולנטה. קמח תירס משמש גם באפייה, אבל הוא לא נפוץ כמו קורנפלור וקמח תירס.

תְזוּנָה

קורנפלור עשיר בפחמימות ודל בשומן וחלבון. קמח תירס וקמח תירס מכילים יותר שומן וחלבון מאשר קורנפלור, אך הם עדיין דלים בשומן וחלבון בהשוואה לדגנים אחרים.

סיכום

קורנפלור, קמח תירס וקמח תירס כולם עשויים מתירס, אבל הם לא אותו דבר. קורנפלור הוא אבקה טחונה דק, בעוד שקמח תירס וקמח תירס גס יותר. קורנפלור משמש כחומר מסמיך ברטבים, מרקים ותבשילים, והוא משמש גם באפייה כדי לתת לעוגות ולעוגיות מרקם קל ונימוח. קמח תירס משמש באפייה כדי לתת ללחמים, מאפינס ולביבות מרקם פריך, והיא משמשת גם להכנת פולנטה. קמח תירס משמש גם באפייה, אבל הוא לא נפוץ כמו קורנפלור וקמח תירס. כדי ללמוד עוד על ההבדלים בין שלושת המרכיבים הללו וכיצד להשתמש בהם בבישול, בקר במאמר זה בוויקיפדיה או צפה בסרטון YouTube זה .

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

    דילוג לתוכן