דף הבית » חדש » כמה זמן צריך לאפות מרנג בתנור?

כמה זמן צריך לאפות מרנג בתנור?

צרו איתנו קשר

כמה זמן צריך לאפות מרנג בתנור?

מה זה מרנג?

מרנג הוא תוספת או בסיס לקינוח קל ונימוח העשוי מחלבונים וסוכר. הוא משמש לעתים קרובות על גבי פשטידות, עוגות וקינוחים אחרים. אפשר להשתמש בו גם כבסיס לקינוחים אחרים, כמו קונכיות מרנג או פבלובות. מרנג הוא ציפוי קינוח פופולרי מכיוון שהוא קליל ואוורירי, והוא מוסיף טעם מתוק לקינוחים.

כמה זמן צריך לאפות מרנג בתנור?

המרנג צריך לאפות בתנור במשך כ-30 דקות בחום של 350°F (177°C). המרנג צריך להיות שחום קל ופריך מבחוץ, אך עדיין רך ולעיס מבפנים. חשוב לשים עין על המרנג בזמן האפייה, כי הוא עלול להישרף בקלות.

טיפים לאפיית מרנג מושלם

השתמש בחלבוני ביצה בטמפרטורת החדר

שימוש בחלבוני ביצה בטמפרטורת החדר חשוב להכנת מרנג מושלם. חלבוני ביצה קרים לא יקציפו כמו חלבונים בטמפרטורת החדר, וכתוצאה מכך יהיה מרנג צפוף יותר.

השתמש בקרם טרטר

הוספת קורט קרם טרטר לחלבונים תעזור לייצב את המרנג ותקל על ההקצפה.

מוסיפים את הסוכר בהדרגה

הוספת הסוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה של החלבונים תעזור ליצירת מרנג קליל ואוורירי.

אופים בטמפרטורה נמוכה

אפיית המרנג בטמפרטורה נמוכה תעזור למנוע ממנו להישרף.

מצננים את המרנג באיטיות

לאחר האפייה של המרנג, יש לצנן לאט בתנור. זה יעזור למנוע מהמרנג להתכווץ או להיסדק.

סיכום

אפיית מרנג בתנור היא תהליך פשוט, אך חשוב לעקוב אחר הטיפים שלמעלה כדי להבטיח שהמרנג ייצא מושלם בכל פעם. למידע נוסף על אפיית מרנג, מצא מידע נוסף בויקיפדיה .

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

    דילוג לתוכן