דף הבית » מה היה » כמה זמן להום פרייז בתנור?

כמה זמן להום פרייז בתנור?

צרו איתנו קשר

כמה זמן להום פרייז בתנור?

מה זה הום פרייז?

הום פרייז הוא תוספת קלאסית הפופולרית בכל העולם. בדרך כלל מכינים אותם עם תפוחי אדמה שחותכים לקוביות ואז מטוגנים בשמן או בחמאה. ניתן להגיש הום פרייז כתוספת עם ארוחת בוקר, צהריים או ערב. הם גם דרך מצוינת לנצל שאריות תפוחי אדמה.

איך להכין הום פרייז בתנור

הכנת הום פרייז בתנור היא דרך מצוינת לקבל את אותו טעם טעים בלי כל הבלגן והטרחה של טיגון אותם בשמן. הנה איך לעשות את זה:

שלב 1: מחממים את התנור

מחממים את התנור ל-425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).

שלב 2: הכן את תפוחי האדמה

חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומניחים אותם בקערה. מוסיפים כף שמן זית, כפית אבקת שום וכפית פפריקה. מערבבים הכל יחד עד שתפוחי האדמה מצופים בצורה אחידה.

שלב 3: אופים את תפוחי האדמה

מורחים את תפוחי האדמה על תבנית עם נייר אפייה ואופים במשך 25-30 דקות, או עד שהם מזהיבים ופריכים.

כמה זמן להום פרייז בתנור?

זמן הבישול של הום פרייז בתנור יהיה תלוי בגודל תפוחי האדמה ובמידת הפריכות שאתם אוהבים אותם. בדרך כלל, זה לוקח 25-30 דקות כדי לקבל את תפוחי האדמה חום זהוב ופריך. אם רוצים שהם יהיו פריכים במיוחד, אפשר לאפות אותם עוד כמה דקות.

טיפים להכנת הום פרייז בתנור

להלן מספר טיפים שיעזרו לכם להשיג את התוצאות הטובות ביותר בהכנת הום פרייז בתנור:

השתמש בתפוחי אדמה עמילניים

תפוחי אדמה עמילניים, כמו תפוחי אדמה אדומים, הם הטובים ביותר להכנת הום פרייז בתנור. הם יהיו יפים ופריכים מבחוץ ועדיין יהיו רכים ונימוחים מבפנים.

אל תעמיס יותר מדי את נייר האפייה

הקפידו לפזר את תפוחי האדמה על תבנית האפייה כדי שלא יהיו צפופים מדי. אם הם קרובים מדי זה לזה, הם יהוו אדים במקום להיות פריכים.

מתבלים את תפוחי האדמה

אל תשכחו לתבל את תפוחי האדמה לפני האפייה. מעט אבקת שום, פפריקה ושמן זית יעניקו להם טעם נהדר.

דעתי האישית

אני אוהבת להכין הום פרייז בתנור כי הם כל כך קלים והם תמיד יוצאים פריכים לחלוטין. אני אוהב להגיש אותם עם ארוחת בוקר, צהריים או ערב. הם גם דרך מצוינת לנצל שאריות תפוחי אדמה. אם אתם מחפשים תוספת טעימה, נסה הום פרייז בתנור! למידע נוסף, מצא מידע נוסף בוויקיפדיה .

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

    דילוג לתוכן