דף הבית » זמן זה משאב חשוב » כמה זמן לבשל כדורי עוף בתנור

כמה זמן לבשל כדורי עוף בתנור

צרו איתנו קשר

כמה זמן לבשל כדורי עוף בתנור

מה אתה צריך כדי לבשל קציצות עוף בתנור

בישול קציצות עוף בתנור היא דרך מצוינת להכין ארוחה טעימה מבלי לעמוד מעל הכיריים. כל מה שאתה צריך זה כמה מרכיבים פשוטים וכמה דקות של זמן הכנה. הנה מה שתצטרך כדי להתחיל:

  • עוף טחון
  • ביצה
  • פרורי לחם
  • אבקת שום
  • אבקת בצל
  • מלח ופלפל
  • שמן זית

איך להכין קציצות עוף

הכנת קציצות עוף היא קלה ולוקחת רק כמה צעדים. הנה מה שאתה צריך לעשות:

  1. מחממים את התנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
  2. בקערה גדולה מערבבים יחד את העוף הטחון, הביצה, פירורי הלחם, אבקת השום, אבקת הבצל, המלח והפלפל עד שהכל מתאחד.
  3. יוצרים מהתערובת כדורים קטנים ומניחים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  4. מברישים את הקציצות בשמן זית ואופים במשך 25 דקות, או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-165 מעלות צלזיוס (74 מעלות צלזיוס).
  5. מוציאים את הקציצות מהתנור ונותנים להן להתקרר לפני ההגשה.

טיפים להכנת קציצות עוף מושלמות

השתמש במרכיבים טריים

שימוש בחומרים טריים הוא המפתח להכנת קציצות העוף המושלמות. הקפידו להשתמש בעוף טחון טרי, פירורי לחם טריים ועשבי תיבול ותבלינים טריים. זה יבטיח שהקציצות שלך יהיו בעלות טעם ועסיסיות.

אל תערבב יתר על המידה את המרכיבים

כאשר מערבבים את החומרים יחד, הקפידו לא לערבב יתר על המידה. ערבוב יתר עלול לגרום לקציצות להיות קשיחות ויבשות. רק לערבב עד שהכל מתאחד באופן אחיד.

אל תאפה יתר על המידה את הקציצות

חשוב לא לאפות יתר על המידה את הקציצות. אפיית יתר עלולה לגרום להם להפוך יבשים וקשים. הטמפרטורה הפנימית צריכה להגיע ל-165°F (74°C) לפני הוצאתם מהתנור.

תנו לקציצות להתקרר לפני ההגשה

לאחר האפייה של הקציצות, הניחו להן להתקרר כמה דקות לפני ההגשה. זה יעזור להם להישאר עסיסיים ובעלי טעם.

הצעות הגשה

קציצות עוף הן תוספת נהדרת לכל ארוחה. ניתן להגיש אותם עם מגוון צדדים, כמו פירה, ירקות צלויים או סלט. אפשר להגיש אותם גם כמתאבן עם רוטב טבילה.

אחסון וחימום מחדש

שאריות קציצות עוף אפשר לשמור בכלי אטום במקרר עד שלושה ימים. כדי לחמם מחדש, מניחים את הקציצות על נייר אפייה ואופים בתנור בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 10 דקות, או עד שהם מתחממים.

סיכום

בישול קציצות עוף בתנור היא דרך מצוינת להכין ארוחה טעימה מבלי לעמוד מעל הכיריים. כל מה שאתה צריך זה כמה מרכיבים פשוטים וכמה דקות של זמן הכנה. רק הקפידו להשתמש בחומרי גלם טריים, אל תערבבו יתר על המידה את המרכיבים, אל תאפו יתר על המידה את הקציצות, והניחו להן להתקרר לפני ההגשה. ניתן להגיש קציצות עוף עם מגוון צדדים, או כמנה ראשונה עם רוטב טבילה. שאריות קציצות ניתן לשמור במקרר עד שלושה ימים ולחמם בתנור.

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

    דילוג לתוכן