דף הבית » מה קורה? » כמה זמן אפשר להקפיא שניצל טרי?

כמה זמן אפשר להקפיא שניצל טרי?

צרו איתנו קשר

כמה זמן אפשר להקפיא שניצל טרי?

כמה זמן אפשר להקפיא שניצל טרי?

שניצל הוא מאכל פופולרי במדינות רבות בעולם. זהו קציצה דקה של בשר, בדרך כלל בשר חזיר, שלחם ומטוגן. זוהי ארוחה טעימה וקלה להכנה שניתן ליהנות ממנה כמנה עיקרית או כתוספת. אבל מה אם אתה רוצה להכין אותו מבעוד מועד ולהקפיא אותו למועד מאוחר יותר? כמה זמן אפשר להקפיא שניצל טרי? התשובה היא שאפשר להקפיא שניצל טרי עד שלושה חודשים. חשוב לציין שאיכות השניצל תתחיל לרדת לאחר זמן זה. הלחם עלול להיות רטוב והבשר עלול להתחיל להתייבש. אם אתם מתכננים להקפיא שניצל, עדיף לעשות זאת במהלך החודש הראשון לרכישה.

איך מקפיאים שניצל טרי

הקפאת שניצל היא דרך מצוינת להבטיח שתמיד תהיה לך ארוחה טעימה בהישג יד. הנה כמה טיפים איך להקפיא שניצל טרי:

  • מוודאים שהשניצל מקורר לחלוטין לפני ההקפאה.
  • עוטפים את השניצל בניילון או בנייר אלומיניום.
  • מניחים את השניצל העטוף בכלי או בשקית שניתן להקפיא.
  • סמן את המיכל או השקית עם התאריך והתכולה.
  • מניחים את המיכל או השקית במקפיא.

כשאתם מוכנים לאכול את השניצל, פשוט מפשירים אותו במקרר למשך הלילה. לאחר מכן ניתן לחמם אותו בתנור או במחבת על הכיריים.

טיפים לאחסון שניצל טרי

אם אתם מתכננים לאכול את השניצל תוך מספר ימים, אפשר לשמור אותו במקרר. הנה כמה טיפים לאחסון שניצל טרי:

  • מוודאים שהשניצל מקורר לחלוטין לפני האחסון.
  • עוטפים את השניצל בניילון או בנייר אלומיניום.
  • מניחים את השניצל העטוף בכלי אטום.
  • סמן את המיכל עם התאריך והתכולה.
  • מניחים את המיכל במקרר.

כשאתם מוכנים לאכול את השניצל, פשוט מחממים אותו בתנור או במחבת על הכיריים.

כיצד לחמם שניצל קפוא

חימום שניצל קפוא קל וניתן לעשות אותו בתנור או במחבת על הכיריים. הנה כמה טיפים לחימום שניצל קפוא:

  • מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
  • מניחים את השניצל הקפוא על תבנית אפייה.
  • אופים במשך 15-20 דקות, או עד שהם מתחממים.
  • אם מחממים במחבת, מחממים כף שמן במחבת על אש בינונית.
  • מוסיפים את השניצל הקפוא ומבשלים 5-7 דקות, או עד שהוא מחומם.

ניתן לחמם שניצל קפוא גם במיקרוגל, אך לא מומלץ כי הוא יכול להפוך את השניצל לקשוח ויבש.

סיכום

ניתן להקפיא שניצל טרי עד שלושה חודשים. חשוב לוודא שהשניצל מקורר לחלוטין לפני ההקפאה ולעטוף אותו בניילון או בנייר אלומיניום. אם אתם מתכננים לאכול את השניצל תוך מספר ימים, אפשר לשמור אותו במקרר. כאשר אתם מוכנים לאכול את השניצל, פשוט מפשירים אותו במקרר למשך הלילה או מחממים אותו שוב בתנור או במחבת על הכיריים.

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

    דילוג לתוכן