דף הבית » לא ידעתי » כמה זמן אופים סלמון בתנור?

כמה זמן אופים סלמון בתנור?

צרו איתנו קשר

כמה זמן אופים סלמון בתנור?

אפיית סלמון בתנור

אפיית סלמון בתנור היא דרך מצוינת לקבל ארוחה טעימה ובריאה תוך זמן קצר. סלמון הוא דג רב תכליתי שניתן לבשל במגוון דרכים, אך אפייה בתנור היא אחת השיטות הקלות והחסינות ביותר. עם כמה טיפים פשוטים, אתה יכול לקבל סלמון מבושל בצורה מושלמת בכל פעם. כאשר אופים סלמון בתנור, הגורם החשוב ביותר הוא זמן הבישול. כלל האצבע הוא לאפות סלמון במשך 10 דקות לאינץ' עובי. לכן, אם פילה הסלמון שלך בעובי סנטימטר אחד, עליך לאפות אותו במשך 10 דקות. אם הוא בעובי שני סנטימטרים, כדאי לאפות אותו במשך 20 דקות.

טֶמפֶּרָטוּרָה

טמפרטורת התנור חשובה גם בעת אפיית סלמון. הטמפרטורה האידיאלית לאפיית סלמון היא 350°F (177°C). טמפרטורה זו תבטיח שהסלמון יתבשל בצורה אחידה ולא יתייבש. אם אתם אופים סלמון ברוטב או עם מרכיבים אחרים, ייתכן שיהיה עליכם להתאים מעט את הטמפרטורה.

בודקת את מידת העשייה

הדרך הטובה ביותר לבדוק אם הסלמון שלך מוכן היא להשתמש במדחום. הטמפרטורה הפנימית של הסלמון צריכה להיות 145°F (63°C). אם אין לכם מדחום, אפשר גם לבדוק את העשייה על ידי הכנסת מזלג לחלק העבה ביותר של הסלמון. אם הסלמון מתקלף בקלות, זה מוכן.

הצעות הגשה

סלמון אפוי טעים מוגש עם מגוון תוספות. כמה תוספות פופולריות לסלמון אפוי כוללות ירקות צלויים, פירה וסלט ירוק. אפשר גם להגיש את הסלמון עם רוטב או זיגוג לתוספת טעם.

טיפים לסלמון אפוי בצורה מושלמת

• מחממים את התנור לפני אפיית הסלמון.• מרפדים את תבנית האפייה בנייר אפייה או נייר אלומיניום לניקוי קל.• השתמשו במדחום כדי לבדוק את מידת העשייה.• תנו לסלמון לנוח 5 דקות לפני ההגשה.• לתוספת טעם, מברישים את הסלמון עם מרינדה או זיגוג לפני האפייה. אפיית סלמון בתנור היא דרך פשוטה וטעימה ליהנות מהדג הבריא הזה. עם כמה טיפים פשוטים, אתה יכול לקבל סלמון מבושל בצורה מושלמת בכל פעם. למידע נוסף, מצא מידע נוסף בוויקיפדיה .

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

    דילוג לתוכן