דף הבית » מה ההבדל » איך להכין ביצים קשות טעימות בתנור

איך להכין ביצים קשות טעימות בתנור

צרו איתנו קשר

איך להכין ביצים קשות טעימות בתנור

מהן ביצים קשות?

ביצים קשות הן חטיף או ארוחה קלאסית שקל להכין וניתן ליהנות ממנה במגוון דרכים. הם נעשים על ידי הרתחת ביצים במים עד שהחלבונים והחלמונים מתמצקים. לאחר מכן ניתן לקלף את הביצים ולאכול אותן כפי שהן, או להשתמש בהן במתכונים כמו סלט ביצים או ביצי שטן.

איך להכין ביצים קשות בתנור

הכנת ביצים קשות בתנור היא חלופה מצוינת להרתחה על הכיריים. זוהי שיטה פשוטה וקלה שמניבה בכל פעם תוצאות טעימות. כך מכינים ביצים קשות בתנור:

שלב 1: מחממים את התנור

מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס (177 מעלות צלזיוס).

שלב 2: מניחים את הביצים בתבנית אפייה

מניחים את הביצים בשכבה אחת בתבנית אפייה. וודאו שהביצים לא נוגעות זו בזו.

שלב 3: אופים את הביצים

אופים את הביצים במשך 30 דקות.

שלב 4: מצננים את הביצים

לאחר האפייה של הביצים, מוציאים אותן מהתנור ומניחים אותן בקערת מים קרים. תנו להם להתקרר במשך 10 דקות.

שלב 5: קולפים את הביצים

לאחר שהביצים התקררו, מקלפים אותן ונהנים!

טיפים להכנת ביצים קשות מושלמות בתנור

הנה כמה טיפים שיעזרו לכם להכין ביצים קשות מושלמות בתנור בכל פעם:

  • מוודאים שהביצים נמצאות בשכבה אחת בתבנית האפייה.
  • אופים את הביצים במשך 30 דקות בחום של 350 מעלות צלזיוס (177 מעלות צלזיוס).
  • מניחים לביצים להתקרר 10 דקות בקערת מים קרים לפני הקליפה.
  • לתוספת טעם, הוסיפו קורט מלח למים לפני האפייה.
  • לפריכות נוספת, הוסיפו קורט סודה לשתייה למים לפני האפייה.

הכנת ביצים קשות בתנור היא דרך מצוינת ליהנות מחטיף או ארוחה קלאסית. זוהי שיטה פשוטה וקלה שמניבה בכל פעם תוצאות טעימות. בעזרת הטיפים האלה תוכלו להכין בכל פעם ביצים קשות מושלמות בתנור. אז למה לא לנסות? תוכלו למצוא טיפים וטריקים נוספים להכנת ביצים קשות בתנור על ידי צפייה בסרטון זה .

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

    דילוג לתוכן