דף הבית » לא ידעתי » איך להכין בייגלה טעים בתנור

איך להכין בייגלה טעים בתנור

צרו איתנו קשר

איך להכין בייגלה טעים בתנור

מה אתה צריך כדי להכין בייגלה בתנור

הכנת בייגלה בתנור היא דרך פשוטה וטעימה ליהנות מחטיף קלאסי. כל מה שאתה צריך זה כמה מרכיבים בסיסיים וקצת זמן. הנה מה שתצטרך כדי להתחיל:

  • 1 כוס מים חמימים
  • 1 כפית סוכר
  • 2 כפיות שמרים יבשים פעילים
  • 3 כוסות קמח לכל מטרה
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות חמאה, מומסת
  • 2 כפות סודה לשתייה
  • 1 ביצה, טרופה
  • מלח גס לציפוי

הוראות להכנת בייגלה בתנור

הכנת בייגלה בתנור היא תהליך פשוט שדורש כמה שלבים. הנה איך לעשות את זה:

שלב 1: מכינים את הבצק

בקערה גדולה מערבבים את המים החמים, הסוכר והשמרים. מערבבים עד שהשמרים נמסים. הניחו לתערובת לשבת 5 דקות, או עד שהיא מתחילה להקציף. מוסיפים לקערה את הקמח, המלח והחמאה המומסת ומערבבים עד שנוצר בצק. ללוש את הבצק במשך 5 דקות, או עד שהוא חלק ואלסטי.

שלב 2: תנו לבצק לתפוח

מניחים את הבצק בקערה משומנת ומכסים אותו במטלית לחה. מניחים לבצק לתפוח במקום חמים למשך שעה, או עד שהוא מכפיל את נפחו.

שלב 3: עצב את הבייגלה

מחלקים את הבצק ל-8 חלקים שווים. מגלגלים כל חלק לחבל ארוך ומעצבים ממנו בייגלה. מניחים את הבייגלה על תבנית אפייה משומנת.

שלב 4: אופים את הבייגלה

מחממים את התנור ל-425 מעלות צלזיוס. בקערה קטנה, שלבו את הסודה לשתייה ו-1 כוס מים חמימים. מברישים את הבייגלה בתערובת הסודה לשתייה ומפזרים עליהם מלח גס. אופים את הבייגלה במשך 12-15 דקות, או עד שהם מזהיבים. תנו לבייגלה להתקרר לפני ההגשה.

שאלות ותשובות

ש: כמה זמן עליי לתת לבצק לתפוח?

ת: נותנים לבצק לתפוח במשך שעה, או עד שהוא מכפיל את נפחו.

ש: האם אני יכול להשתמש בקמח מלא במקום קמח לכל מטרה?

ת: כן, אפשר להשתמש בקמח מלא במקום קמח לכל מטרה. לבייגלה יהיה מרקם מעט שונה, אבל הם עדיין יהיו טעימים.

ש: האם אני יכול להקפיא את הבייגלה?

ת: כן, אתה יכול להקפיא את הבייגלה עד 3 חודשים. כדי לחמם אותם, מניחים אותם על תבנית אפייה ואופים ב-350 מעלות צלזיוס למשך 5-10 דקות.

סיכום

הכנת בייגלה בתנור היא דרך פשוטה וטעימה ליהנות מחטיף קלאסי. כל מה שאתה צריך זה כמה מרכיבים בסיסיים וקצת זמן. עם המדריך הקל לביצוע הזה, תוכלו להכין בייגלה טעים בתנור תוך זמן קצר.

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

    דילוג לתוכן