דף הבית » מה קורה? » איך לבשל חזה הודו בתנור

איך לבשל חזה הודו בתנור

צרו איתנו קשר

איך לבשל חזה הודו בתנור

מה אתה צריך כדי לבשל חזה הודו בתנור

בישול חזה הודו בתנור הוא דרך פשוטה וטעימה ליהנות מהמנה הקלאסית הזו. כל מה שאתה צריך זה חזה הודו, כמה תבלינים ותנור. הנה מה שאתה צריך כדי להתחיל:

  • חזה הודו
  • מלח ופלפל
  • עשבי תיבול ותבלינים לבחירתכם
  • שמן זית
  • נייר אלומיניום
  • תבנית אפייה

איך להכין את חזה הודו

לאחר שיש לכם את כל המרכיבים, הגיע הזמן להכין את חזה ההודו. התחל בחימום מראש של התנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). לאחר מכן, קח את חזה ההודו והנח אותו על קרש חיתוך. שפשפו אותו בשמן זית ותבלו אותו במלח, פלפל וכל עשב ותבלינים אחרים שאתם אוהבים. לאחר שחזה ההודו מתובל, הניחו אותו על תבנית מרופדת בנייר אלומיניום.

כמה זמן לבשל חזה הודו בתנור

השלב הבא הוא לבשל את חזה ההודו בתנור. זמן הבישול יהיה תלוי בגודל חזה ההודו. בדרך כלל, זה לוקח בערך 20 דקות לכל פאונד (450 גרם) של חזה הודו. לדוגמה, אם יש לך חזה הודו במשקל 2 פאונד (900 גרם), זה ייקח בערך 40 דקות לבשל.

בדיקת הטמפרטורה

כדי לוודא שחזה ההודו מבושל, השתמשו במדחום לבשר כדי לבדוק את הטמפרטורה הפנימית. חזה ההודו נעשה כאשר הטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-165°F (74°C).

מנוח את חזה הודו

לאחר שחזה ההודו מוכן, מוציאים אותו מהתנור ונותנים לו לנוח 10 דקות לפני שפורסים ומגישים. זה יאפשר למיצים להתפזר מחדש בכל חזה ההודו, ולהפוך אותו לרך ועסיסי יותר.

טיפים לבישול חזה הודו בתנור

הנה כמה טיפים שיעזרו לך להפיק את המרב מחזה ההודו שלך:

  • מכסים את חזה ההודו בנייר אלומיניום כדי לשמור עליו לח בזמן הבישול.
  • מבסו את חזה ההודו במיצי המחבת כל 15 דקות כדי לשמור עליו לח וטעים.
  • תנו לחזה ההודו לנוח 10 דקות לפני החיתוך וההגשה.
  • אם רוצים להוסיף עוד טעם, ממלאים את חזה ההודו בעשבי תיבול ותבלינים לפני הבישול.

בישול חזה הודו בתנור הוא דרך פשוטה וטעימה ליהנות מהמנה הקלאסית הזו. עם המרכיבים הנכונים וקצת זמן, תוכלו להכין חזה הודו טעים שהמשפחה שלכם תאהב. למידע נוסף על בישול חזה הודו בתנור, בדוק את הסרטון הזה .

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

    דילוג לתוכן