דף הבית » המלצות הצוות » כמה זמן צריך להשרות בשר טחון במרינדה?

כמה זמן צריך להשרות בשר טחון במרינדה?

צרו איתנו קשר

כמה זמן צריך להשרות בשר טחון במרינדה?

מה זה מרינה?

מרינדה היא תהליך של השריית מזון במרינדה, שהיא תערובת של עשבי תיבול, תבלינים ומרכיבים נוספים. המרינדה עוזרת לרכך את הבשר, להוסיף טעם ולהשאיר אותו לח. מרינדה היא דרך מצוינת להוסיף טעם לבשר טחון, כגון בשר בקר, חזיר והודו.

כמה זמן צריך להשרות בשר טחון במרינדה?

משך הזמן שבו יש להשרות בשר טחון תלוי בסוג הבשר ובמרינדה המשמשת. בדרך כלל, יש להשרות בשר טחון במשך 30 דקות לפחות ועד 8 שעות. לקבלת הטעם והמרקם הטובים ביותר, כדאי להשרות את הבשר לפחות 4 שעות.

מרידת בשר טחון

בשר בקר טחון הוא נתח בשר רב תכליתי ובעל טעם שניתן להשתמש בו במגוון מנות. יש להשרות בשר בקר טחון לפחות 30 דקות ועד 8 שעות. לקבלת הטעם והמרקם הטובים ביותר, כדאי להשרות את הבשר הטחון לפחות 4 שעות.

בשר חזיר טחון

בשר חזיר טחון הוא נתח בשר עשיר ועסיסי שניתן להשתמש בו במגוון מנות. יש להשרות בשר חזיר טחון לפחות 30 דקות ועד 8 שעות. לקבלת הטעם והמרקם הטובים ביותר, עדיף להשרות את בשר החזיר הטחון למשך 4 שעות לפחות.

טורקיה במרינדה

הודו טחון הוא נתח בשר רזה וטעים שניתן להשתמש בו במגוון מנות. תרנגול הודו טחון צריך להיות במרינדה לפחות 30 דקות ועד 8 שעות. לקבלת הטעם והמרקם הטובים ביותר, כדאי להשרות את תרנגול ההודו הטחון למשך 4 שעות לפחות.

טיפים למרינדת בשר טחון

בעת כבישת בשר טחון, יש לזכור כמה טיפים כדי להבטיח את התוצאות הטובות ביותר.

השתמש במרינדה חומצית

עדיף להשתמש במרינדה חומצית, כמו מרינדה על בסיס חומץ או הדרים, בעת כבישת בשר טחון. החומצה במרינדה עוזרת לרכך את הבשר ולהוסיף טעם.

שמור אותו מכוסה

במרינדה של בשר טחון חשוב לשמור אותו מכוסה. זה יעזור למנוע מהמרינדה להתאדות ולהבטיח שהבשר יהיה כבוש בצורה אחידה.

אל תשרה יתר על המידה

חשוב לא להשרות יתר על המידה בשר טחון. אם הבשר נשאר במרינדה יותר מדי זמן, הוא עלול להיות קשה ויבש.

טיפים לאחסון בשר טחון כבוש

בעת אחסון בשר טחון במרינדה, יש לזכור כמה טיפים כדי להבטיח את התוצאות הטובות ביותר.

  • שומרים את הבשר הטחון הכבוש במקרר עד 3 ימים.
  • אם המרינדה מכילה ביצים גולמיות, יש לזרוק אותה לאחר 24 שעות.
  • אם המרינדה מכילה מוצרי חלב, יש לזרוק אותה לאחר 8 שעות.
  • אם המרינדה מכילה בשר נא, יש לזרוק אותה לאחר 4 שעות.
  • אם המרינדה מכילה דג נא, יש לזרוק אותה לאחר שעתיים.

סיכום

השריית בשר טחון היא דרך מצוינת להוסיף טעם ולהשאיר אותו לח. משך הזמן שבו יש להשרות בשר טחון תלוי בסוג הבשר ובמרינדה המשמשת. בדרך כלל, יש להשרות בשר טחון במשך 30 דקות לפחות ועד 8 שעות. לקבלת הטעם והמרקם הטובים ביותר, כדאי להשרות את הבשר לפחות 4 שעות. במרינדה של בשר טחון חשוב להשתמש במרינדה חומצית, לשמור אותה מכוסה ולא להשרות יתר על המידה. כשמאחסנים בשר טחון במרינדה, יש לשמור אותו במקרר עד 3 ימים.

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

    דילוג לתוכן