דף הבית » הכי פופולרי » כמה זמן צריך לבשל צלעות טלה בתנור? | טיפים לבישול

כמה זמן צריך לבשל צלעות טלה בתנור? | טיפים לבישול

צרו איתנו קשר

כמה זמן צריך לבשל צלעות טלה בתנור?

צלעות טלה הן אפשרות ארוחה טעימה ובריאה. אבל, אם אתה לא בטוח כמה זמן לבשל אותם בתנור, זה יכול להיות מסובך להשיג אותם בדיוק כמו שצריך. הנה כמה טיפים שיעזרו לכם להשיג את צלעות הטלה המושלמות בכל פעם.

זמני בישול של צלעות טלה בתנור

זמן הבישול של צלעות טלה בתנור ישתנה בהתאם לגודל ולעובי של הצלעות. בדרך כלל, כדאי לבשל אותם כ-10 דקות לכל אינץ' עובי. לדוגמה, אם צלעות הטלה שלך בעובי 1 אינץ', עליך לבשל אותן במשך 10 דקות. אם הם בעובי 2 ס"מ, כדאי לבשל אותם במשך 20 דקות.

הטמפרטורה הטובה ביותר לבישול צלעות טלה בתנור

הטמפרטורה הטובה ביותר לבישול צלעות טלה בתנור היא 375°F. טמפרטורה זו תבטיח שהצלעות יתבשלו בצורה אחידה ושהחלק החיצוני יהיה שחום יפה ופריך.

איך לדעת מתי צלעות טלה מוכנות

כדי לדעת מתי מוכנות צלעות הטלה, כדאי להשתמש במדחום בשר. מכניסים את המדחום לחלק העבה ביותר של הקצוץ ובודקים את הטמפרטורה. הטמפרטורה הפנימית צריכה להיות לפחות 145°F עבור מדיום-רייר ו-160°F עבור מדיום. אם הטמפרטורה נמוכה יותר, מבשלים עוד כמה דקות. אם הוא גבוה יותר, הקציצות מוכנות.

טיפים לצלעות טלה מושלמות

כדי לקבל את צלעות הטלה המושלמות בכל פעם, יש כמה טיפים שכדאי לזכור. ראשית, הקפידו לתבל את הצלעות במלח ופלפל לפני הבישול. זה יעזור להוציא את הטעם של הבשר. שנית, תנו לצלעות לנוח 5 דקות לאחר הבישול לפני ההגשה. זה יעזור להבטיח שהמיצים יהיו נעולים פנימה. לבסוף, הקפידו להשתמש במדחום לבשר כדי לבדוק את טמפרטורת הצלעות. זה יעזור להבטיח שהם מבושלים למידת העשייה הרצויה.

עם הטיפים האלה, אתה יכול להיות בטוח שתקבל את צלעות הטלה המושלמות בכל פעם. לטיפים וטכניקות בישול נוספות, בדוק את הסרטון הזה ב-YouTube .

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

    דילוג לתוכן