.
מה זה פולט?
פרגית היא נקבה עוף צעירה שגילה בדרך כלל בין 16 ל-20 שבועות. הוא בגודל של עוף קטן ונמכר בדרך כלל לבשר. הבשר של פרגית הוא רך ועסיסי, והוא משמש לעתים קרובות בתבשילים כמו תבשילים, תבשילים וצלי.
כמה זמן פרגית צריכה להיות בתנור?
משך הזמן שהפרגית צריכה להיות בתנור תלוי בגודל הציפור ובעשייה הרצויה. בדרך כלל, פרגית צריכה להתבשל כ-25 דקות לכל קילו בטמפרטורה של 177 מעלות צלזיוס. לדוגמה, פרגית במשקל 2 קילו צריכה להתבשל במשך כ-50 דקות.
בודקים את מידת העשייה
הדרך הטובה ביותר לבדוק את העשייה היא להכניס מדחום בשר לחלק העבה ביותר של הירך. הטמפרטורה הפנימית צריכה להיות 165°F (74°C). אם הטמפרטורה נמוכה מזה, יש לבשל את הפרגית עוד כמה דקות.
מבסוטים על הפולט
עיסת הפרגית בזמן הבישול תעזור לשמור עליה לחה ועסיסית. כדי לבסס את הפרגית, מברישים אותה בחמאה מומסת או בשמן כל 15 דקות בזמן שהיא מתבשלת.
השוואה מהירה
גודל | זמן בישול | טמפרטורה פנימית |
---|---|---|
1-2 פאונד | 25 דקות לכל קילו | 165°F (74°C) |
2-3 פאונד | 20 דקות לכל קילו | 165°F (74°C) |
3-4 פאונד | 15 דקות לכל קילו | 165°F (74°C) |
בישול פרגית בתנור היא דרך פשוטה וטעימה להכין עוף מסוג זה. כדי להבטיח שהפרגית תתבשל כמו שצריך, חשוב לבדוק את הטמפרטורה הפנימית בעזרת מדחום לבשר. עיסת הפרגית בזמן הבישול תעזור לשמור עליה לחה ועסיסית. לטיפים וטריקים נוספים על בישול פרגית, בדוק את הסרטון הזה.