.
מה אתה צריך כדי לצלות שקדים בתנור
קליית שקדים בתנור היא דרך מצוינת להוציא את הטעם והפריכות שלהם. כדי להתחיל, תזדקק לכמה מרכיבים ואספקה פשוטים. תזדקק לשקדים גולמיים, נייר אפייה, נייר אפייה וכמה תבלינים לבחירתך. תצטרך גם תנור שחומם מראש לטמפרטורה שתבחר.
איך צולים שקדים בתנור
לאחר שכל החומרים והאספקה שלך מוכנים, הגיע הזמן להתחיל לצלות. התחל בחימום מראש של התנור לטמפרטורה שתבחר. מניחים את השקדים הגולמיים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים את השקדים עם התבלינים הרצויים וזורקים לציפוי. מכניסים את תבנית האפייה לתנור שחומם מראש וצולים למשך הזמן הרצוי.
זמני צלייה עבור סוגי שקדים שונים
משך הזמן שבו תצלה את השקדים שלך יהיה תלוי בסוג השקד שבו אתה משתמש. להלן השוואה מהירה של זמני הקלייה השונים עבור סוגי שקדים שונים:
סוג שקד | זמן צלייה | טֶמפֶּרָטוּרָה |
---|---|---|
שקדים שלמים | 10-15 דקות | 350°F |
שקדים חתוכים | 7-10 דקות | 350°F |
שקדים קצוצים | 5-7 דקות | 350°F |
טיפים לצליית שקדים בתנור
כשקולים שקדים בתנור, יש לזכור כמה טיפים כדי להבטיח את התוצאות הטובות ביותר. ראשית, הקפידו לפזר את השקדים בשכבה אחידה על תבנית האפייה. זה יעזור להם לצלות בצורה אחידה. שנית, הקפידו לערבב את השקדים באמצע זמן הצלייה. זה יעזור להם לצלות בצורה אחידה ולמנוע מהם להישרף. לבסוף, הקפידו לפקוח עין על השקדים בזמן שהם נצלים. הם יכולים לעבור מצלוי מושלם לשרוף במהירות, אז חשוב לשים עליהם עין.
איך לדעת מתי צליית השקדים מסתיימת
כשהשקדים מסיימים את הקלייה, הם צריכים להיות זהובים וריחניים. אתה יכול גם לבדוק אותם על ידי טעימה אחת. אם זה פריך וטעים, הם סיימו. אם זה עדיין רך ולעיס, הם צריכים לצלות עוד קצת.
אחסון שקדים קלויים
לאחר צליית השקדים, הניחו להם להתקרר לחלוטין לפני האחסון. אחסן אותם בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד שבועיים. אתה יכול גם להקפיא שקדים קלויים עד שלושה חודשים. קליית שקדים בתנור היא דרך מצוינת להוציא את הטעם והפריכות שלהם. עם כמה מרכיבים ומצרכים פשוטים, אתה יכול בקלות לצלות שקדים בתנור תוך דקות ספורות. הקפידו לפקוח עין עליהם בזמן שהם צולים ואחסנו אותם בכלי אטום עד שבועיים. לטיפים וטריקים נוספים על קליית שקדים בתנור, בדוק את הסרטון הזה .