חיפוש

דף הבית » חדש » כמה זמן לצלות עוף בתנור

כמה זמן לצלות עוף בתנור

צרו איתנו קשר

כמה זמן לצלות עוף בתנור

איזו טמפרטורה לצלות עוף

צליית עוף בתנור היא דרך פשוטה וטעימה ליהנות מארוחה. המפתח לציפור עסיסית ומלאת טעם הוא לבשל אותה בטמפרטורה הנכונה. הטמפרטורה האידיאלית לצליית עוף היא 350°F (177°C). טמפרטורה זו תבטיח שהעוף מבושל מבלי להתייבש.

כמה זמן לצלות עוף

משך הזמן שלוקח לצלות עוף יהיה תלוי בגודל הציפור. צלייה של עוף במשקל 4 קילו ייקח כשעה ו-15 דקות. עוף במשקל 6 קילו ייקח כשעה ו-45 דקות. כדי להבטיח שהעוף מבושל, השתמשו במדחום לבשר כדי לבדוק את הטמפרטורה הפנימית. העוף מוכן כאשר המדחום קורא 165°F (74°C).

טיפים לצליית עוף

מתבלים את העוף

לפני צליית העוף, מתבלים אותו במלח ופלפל. זה יעזור להוציא את הטעם של הציפור. אתה יכול גם להוסיף עשבי תיבול ותבלינים אחרים לעוף לעוד טעם.

מבסים את העוף

ביסוס העוף בזמן הצלייה יעזור לשמור אותו לח. כדי לבסס את העוף, השתמשו במברשת מאפה כדי להבריש את העוף במיצי המחבת כל 20 דקות.

הניחו את העוף

לאחר שהעוף מסיים להתבשל, הניחו לו לנוח 10 דקות לפני הגילוף. זה יאפשר למיצים להתפזר מחדש בכל הציפור ולהפוך אותה לעסיסית יותר.

צפה במדריך

אם אתה חדש בצליית עוף, זה יכול להיות מועיל לצפות בהדרכה. יש הרבה סרטונים מועילים ביוטיוב שיכולים להראות לך איך לצלות עוף. עיין במדריך זה כדי ללמוד כיצד לצלות עוף בתנור. צליית עוף בתנור היא דרך פשוטה וטעימה ליהנות מארוחה. עם הטמפרטורה וזמן הבישול הנכונים, אפשר להכין ציפור עסיסית ובעלת טעם. מתבלים את העוף במלח ופלפל לפני הצלייה ומטגנים אותו במיצי המחבת כל 20 דקות. לאחר שהעוף מסיים להתבשל, הניחו לו לנוח 10 דקות לפני הגילוף. אם אתה חדש בצליית עוף, צפה במדריך ב-YouTube כדי ללמוד כיצד לעשות זאת. בעזרת הטיפים האלה, תוכל להכין עוף צלוי טעים בתנור.

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

    דילוג לתוכן