מה שאתה צריך לדעת לפני אפיית בראוניז
אפיית בראוניז בתנור היא דרך מצוינת לקבל את המרקם והטעם המושלמים. אבל, חשוב לדעת את היסודות לפני שמתחילים לאפות. הנה כמה טיפים שיעזרו לך להשיג את התוצאות הטובות ביותר:
- בחר את גודל המחבת הנכון. יש לאפות בראוניז בתבנית בגודל 9×13 אינץ' לקבלת התוצאות הטובות ביותר.
- השתמש במרכיבים הנכונים. ודא שאתה משתמש בסוג הנכון של שוקולד, חמאה וסוכר לקבלת הטעם הטוב ביותר.
- מערבבים את החומרים בצורה נכונה. הקפידו לערבב היטב את החומרים כדי להבטיח אפייה אחידה.
- מחממים את התנור מראש. מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס לפני שמתחילים לאפות.
כמה זמן לאפות בראוניז בתנור
לאחר שחומם את החומרים והתנור, הגיע הזמן לאפות את הבראוניז. זמן האפייה יהיה תלוי בסוג הבראוניז שאתם מכינים. להלן מספר הנחיות כלליות לאפיית בראוניז בתנור:
פאדג' בראוניז
יש לאפות פאדג' בראוניז במשך 25-30 דקות בחום של 350 מעלות צלזיוס. הבראוניז צריכים להיות מעט מבושלים כשמוציאים אותם מהתנור. הם ימשיכו להתבשל כשהם מתקררים.
בראוניז דמוי עוגה
יש לאפות בראוניז דמוי עוגה במשך 30-35 דקות בחום של 350 מעלות צלזיוס. הבראוניז צריכים להיות מעט יציבים למגע כשמוציאים אותם מהתנור.
בדיקה של מידת העשייה
הדרך הטובה ביותר לבדוק את העשייה היא להכניס קיסם למרכז הבראוניז. אם הקיסם יוצא נקי, הבראוניז מוכנים. אם על הקיסם יש בלילה רטובה, הבראוניז צריכים לאפות עוד כמה דקות.
דעה אישית
אפיית בראוניז בתנור היא דרך מצוינת לקבל את המרקם והטעם המושלמים. אני אוהבת לאפות בראוניז כי הם כל כך קלים להכנה והם תמיד יוצאים טעימים. אני תמיד מקפידה לחמם את התנור ולהשתמש בחומרים הנכונים לקבלת התוצאות הטובות ביותר. אני גם אוהב לבדוק את העשייה בעזרת קיסם כדי לוודא שהבראוניז מבושלים. אם תעקבו אחר העצות האלה, תהיו בטוחים שתקבלו את הבראוניז המושלם בכל פעם. למידע נוסף, עיין בסרטון YouTube זה ומצא מידע נוסף בוויקיפדיה .