דף הבית » מתי » כמה זמן כדאי לבשל בשר בקר בסיר לחץ?

כמה זמן כדאי לבשל בשר בקר בסיר לחץ?

צרו איתנו קשר

כמה זמן כדאי לבשל בשר בקר בסיר לחץ?

בישול בשר בקר בסיר לחץ

בישול בשר בקר בסיר לחץ הוא דרך מצוינת להשיג תוצאה נימוחה ועסיסית בשבריר מהזמן שייקח לבשל אותו בסיר רגיל. סירי לחץ הם דרך מצוינת לבשל במהירות נתחי בקר קשים, כגון צלי צ'אק, חזה וצלעות קצרות. סביבת הלחץ הגבוה של סיר הלחץ עוזרת לפרק את רקמות החיבור הקשות בבשר הבקר, וכתוצאה מכך מנה נימוחה, עסיסית ובעלת טעם.

כמה זמן כדאי לבשל בשר בקר בסיר לחץ?

משך הזמן שלוקח לבשל בשר בקר בסיר לחץ תלוי בנתח הבקר ובמידת העשייה הרצויה. ככלל, כדאי לבשל בשר בקר בסיר לחץ כ-10 דקות לכל קילוגרם. לדוגמה, צלי צ'אק במשקל 3 קילו צריך להתבשל כ-30 דקות. אם אתה מבשל נתח בקר קשה יותר, כמו צלעות קצרות, ייתכן שיהיה עליך לבשל אותו עד 45 דקות.

טיפים לבישול בשר בקר בסיר לחץ

  • הקפידו להשתמש בכמות מספקת של נוזלים בסיר הלחץ. הנוזל עוזר ליצור את האדים שמבשלים את בשר הבקר. בדרך כלל, אתה צריך להשתמש לפחות 1 כוס נוזלים עבור כל 2 פאונד של בשר בקר.
  • אם אתה מבשל נתח בקר קשה יותר, כגון צלעות קצרות, ייתכן שתצטרך להאריך את זמן הבישול. אתה יכול גם להוסיף כף שמן לסיר הלחץ כדי לעזור לרכך את הבקר.
  • אם אתה מבשל נתח בקר רזה יותר, כמו סטייק סינטה, ייתכן שיהיה עליך להפחית את זמן הבישול. סטייק סינטה צריך להתבשל כ-5 דקות לכל קילו.
  • כשזמן הבישול נגמר, אפשרו לסיר הלחץ לשחרר את האדים באופן טבעי. זה יכול לקחת עד 15 דקות. אין להכריח את סיר הלחץ לשחרר את האדים, מכיוון שהדבר עלול לגרום לבשר הבקר להיות קשה.
  • לאחר שחרור הלחץ, פתחו בזהירות את סיר הלחץ ובדקו את מידת העשייה של בשר הבקר. אם לא נעשה, אפשר לסגור את סיר הלחץ ולבשל עוד כמה דקות.

בישול בשר בקר בסיר לחץ הוא דרך מצוינת להשיג תוצאה נימוחה ועסיסית בשבריר מהזמן שייקח לבשל אותו בסיר רגיל. עם כמה טיפים פשוטים, אתה יכול לקבל את התוצאה המושלמת בכל פעם. אם אתם מחפשים עוד טיפים ומתכונים לבישול בשר בקר בסיר לחץ, תוכלו למצוא אותם ביוטיוב .

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

    דילוג לתוכן