דף הבית » מידע מהיר על זמן » כמה זמן דג צריך להיות על האש?

כמה זמן דג צריך להיות על האש?

צרו איתנו קשר

כמה זמן דג צריך להיות על האש?

בישול דגים על האש

בישול דגים על האש היא דרך מצוינת ליהנות מארוחה טעימה. בין אם אתם עושים קמפינג, מנגל בחצר האחורית, או סתם מחפשים דרך אחרת לבשל את הדגים האהובים עליכם, בישול על האש הוא דרך מצוינת לעשות את העבודה. אבל כמה זמן כדאי לבשל את הדגים על האש? התשובה לשאלה זו תלויה בכמה גורמים, כולל סוג הדג שאתה מבשל, גודל הדג וחום האש. באופן כללי, אתה צריך לבשל את הדג שלך בערך 10 דקות לכל אינץ' של עובי. זה אומר שאם אתה מבשל דג בעובי 1 אינץ', עליך לבשל אותו כ-10 דקות. אם אתה מבשל דג בעובי של 2 ס"מ, עליך לבשל אותו כ-20 דקות.

טיפים לבישול דגים על האש

כשמבשלים דגים על האש, יש כמה טיפים שכדאי לזכור כדי להבטיח שהדג שלכם מבושל בצורה נכונה ובטוחה.

  • ודא שהאש שלך חמה מספיק. אתה אמור להיות מסוגל להחזיק את היד שלך מעל האש לא יותר מ-5 שניות לפני שהיא מתחילה להיות לא נוחה.
  • אם אתה משתמש בגריל, וודא שהגריל נקי ומשומן לפני שתתחיל לבשל. זה יעזור למנוע מהדג להידבק לגריל.
  • אם אתה מבשל דג גדול, ייתכן שיהיה עליך לבשל אותו בשתי קבוצות. זה יעזור להבטיח שהדג מבושל באופן שווה.
  • אם אתה מבשל דג שלם, הקפד לחתוך חריצים בעור כדי לעזור לחום לחדור לדג.
  • כשתסיימו לבשל, הקפידו לבדוק את הטמפרטורה הפנימית של הדג. הטמפרטורה הפנימית צריכה להיות 145 מעלות צלזיוס כדי שהדג ייחשב בטוח לאכילה.

סוגי דגים לבשל על האש

בכל הנוגע לבישול דגים על האש, ישנם כמה סוגי דגים המתאימים ביותר לסוג בישול זה. אלה כוללים סלמון, פורל ודגים שומניים אחרים. סוגי דגים אלה עשירים בשומן, מה שעוזר לשמור עליהם לחים וטעימים בעת בישול על האש.

איך לדעת מתי הדג נגמר

כשמבשלים דגים על האש, יכול להיות קשה לדעת מתי הדג מוכן. הדרך הטובה ביותר לדעת היא להשתמש במדחום כדי לבדוק את הטמפרטורה הפנימית של הדג. הטמפרטורה הפנימית צריכה להיות 145 מעלות צלזיוס כדי שהדג ייחשב בטוח לאכילה. אפשר גם לבדוק את הדג בלחיצה עדינה במזלג. אם הדג מתקלף בקלות, זה מוכן. אם הדג לא מתקלף בקלות, צריך לבשל אותו עוד קצת.

סיכום

בישול דגים על האש היא דרך מצוינת ליהנות מארוחה טעימה. המפתח להצלחה הוא לוודא שאתה מבשל את הדג לפרק הזמן הנכון. באופן כללי, אתה צריך לבשל את הדג שלך בערך 10 דקות לכל אינץ' של עובי. בנוסף, הקפידו לבדוק את הטמפרטורה הפנימית של הדג כדי לוודא שהוא מבושל לטמפרטורה בטוחה. אם אתה מחפש מידע נוסף על איך לבשל דגים על האש, בדוק את הסרטון הזה לקבלת כמה עצות וטריקים מועילים.

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

    דילוג לתוכן