דף הבית » המלצות הצוות » כמה זמן בשר טרי יכול להיות במקרר?

כמה זמן בשר טרי יכול להיות במקרר?

צרו איתנו קשר

כמה זמן בשר טרי יכול להיות במקרר?

מהי טמפרטורת המקרר לבשר טרי?

כשמדובר באחסון בשר טרי במקרר, הטמפרטורה היא המפתח. הטמפרטורה האידיאלית לאחסון בשר טרי במקרר היא 40°F או מתחת. טמפרטורה זו תעזור לשמור על הבשר טרי ובטוח לאכילה. אם הטמפרטורה גבוהה מדי, הבשר עלול להתקלקל במהירות ולהפוך לא בטוח לאכילה.

כמה זמן בשר טרי יכול להיות במקרר?

משך הזמן שניתן לאחסן בשר טרי במקרר תלוי בסוג הבשר ובאופן האריזה שלו. למשל, בשר בקר טחון יכול להישמר במקרר 1-2 ימים, בעוד סטייק יכול להישמר עד 5 ימים. חשוב לציין שככל שהבשר נשמר במקרר זמן רב יותר, כך גדל הסיכוי שהוא יתקלקל.

איך לדעת אם בשר טרי התקלקל

חשוב לדעת לדעת אם בשר טרי התקלקל. יש כמה סימנים שצריך לחפש שיכולים להעיד על כך שהבשר התקלקל. הסימן הראשון הוא שינוי בצבע. בשר טרי צריך להיות בצבע אדום בוהק, בעוד שלבשר מקולקל יהיה גוון אפרפר או חום. הסימן השני הוא ריח לא נעים. לבשר טרי לא צריך להיות ריח חזק, בעוד שלבשר מקולקל יהיה ריח חזק ולא נעים. לבסוף, לבשר מקולקל יהיה מרקם רירי.

אחסון בשר טרי במקפיא

בנוסף לאחסון בשר טרי במקרר, ניתן לשמור אותו גם במקפיא. באחסון במקפיא, בשר טרי יכול להחזיק מעמד עד 12 חודשים. חשוב לציין שככל שהבשר נשמר זמן רב יותר במקפיא, כך גדל הסיכוי שהוא יאבד מהטעם והמרקם שלו.

טיפים לאחסון בשר טרי

כאשר מאחסנים בשר טרי, חשוב לעקוב אחר מספר טיפים כדי להבטיח שהוא יישאר טרי ובטוח לאכילה. ראשית, חשוב לאחסן את הבשר בכלי אטום או לעטוף אותו היטב בניילון. זה יעזור למנוע מהבשר להתייבש ויעזור למנוע חיידקים לצמוח. שנית, חשוב לאחסן את הבשר בחלק הקר ביותר של המקרר. זה יעזור לשמור את הבשר בטמפרטורה האידיאלית ויעזור למנוע ממנו להתקלקל. לבסוף, חשוב לסמן את הבשר בתאריך בו נרכש. זה יעזור לך לעקוב אחרי כמה זמן הבשר נשמר במקרר. אחסון בשר טרי במקרר יכול לעזור לשמור על בטוח וטעים. על ידי ביצוע הטיפים שלמעלה ושמירה על טמפרטורת המקרר ב-40 מעלות צלזיוס ומטה, תוכל להבטיח שהבשר הטרי שלך יישאר טרי ובטוח לאכילה. למידע נוסף על איך לאחסן בשר טרי, בדוק את הסרטון הזה .

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

    דילוג לתוכן