דף הבית » המלצות הצוות » כמה זמן אפשר לשמור בשר טרי במקרר?

כמה זמן אפשר לשמור בשר טרי במקרר?

צרו איתנו קשר

מהם חיי המדף של בשר טרי?

ניתן לשמור בשר טרי כמה ימים במקרר, תלוי בסוג הבשר. באופן כללי, יש להשתמש בבשר טחון ועוף נא תוך 1-2 ימים, בעוד שניתן לשמור בשר בקר, עגל, כבש וחזיר למשך 3-5 ימים. סטייקים וצלי יכולים להחזיק מעמד עד 7 ימים.

כיצד לאחסן בשר טרי במקרר

עטפו את הבשר

כדי לשמור בשר טרי במקרר, חשוב לעטוף אותו היטב בניילון או בנייר אלומיניום. זה יעזור למנוע מהבשר להתייבש ולמנוע ממנו לספוג טעמים אחרים במקרר.

שים את הבשר על המדף התחתון

כשמאחסנים בשר טרי במקרר, חשוב להניח אותו במדף התחתון. זה יעזור למנוע מהמיצים לטפטף על מזונות אחרים ועלולים לגרום למחלות הנישאות במזון.

בדוק את הטמפרטורה

כמו כן, חשוב לוודא שהטמפרטורה במקרר מוגדרת כהלכה. הטמפרטורה האידיאלית לאחסון בשר טרי היא בין 32°F ל-40°F.

כמה זמן אפשר לשמור בשר טרי במקרר?

סוג בשר חיי מדף
בשר טחון ועופות 1-2 ימים
בקר, עגל, כבש וחזיר 3-5 ימים
סטייקים וצלי 7 ימים

כשמדובר באחסון בשר טרי במקרר, חשוב לנקוט באמצעי הזהירות הדרושים כדי לשמור על בטיחות וטריות. עטיפה של הבשר היטב בניילון נצמד או בנייר אלומיניום, הנחתו על המדף התחתון והקפדה על הגדרה נכונה של הטמפרטורה במקרר יכולה לעזור להבטיח שהבשר יישאר טרי זמן רב ככל האפשר.

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

    דילוג לתוכן