מה זה בשר טחון?
בשר טחון הוא סוג של בשר טחון שנקצץ דק. הוא עשוי בדרך כלל מבשר בקר, חזיר או כבש, אך ניתן להכין אותו גם מעוף, דגים או סוגי בשר אחרים. בשר טחון הוא מרכיב רב תכליתי שניתן להשתמש בו במגוון מנות, כגון המבורגרים, קציצות וטאקו.
כמה זמן אפשר לשמור בשר טחון מופשר?
בשר טחון מופשר יכול להישמר במקרר עד שלושה ימים. חשוב לציין שיש לבשל את הבשר במסגרת זמן זו, מכיוון שהוא עלול להתקלקל במהירות. אם אינכם מתכננים לבשל את הבשר תוך שלושה ימים, עדיף להקפיא אותו.
אחסון בשר טחון מופשר
כשמאחסנים בשר טחון מופשר, חשוב לשמור אותו בכלי אטום או לעטוף אותו היטב בניילון נצמד. זה יעזור לשמור על טריות הבשר ולמנוע ממנו להתקלקל. כמו כן, חשוב לאחסן את הבשר בחלק הקר ביותר של המקרר, כמו המדף התחתון.
בישול בשר טחון מופשר
כשמבשלים בשר טחון מופשר, חשוב לבשל אותו היטב. זה יעזור להבטיח שכל החיידקים הקיימים בבשר יהרגו. הטמפרטורה הפנימית של הבשר צריכה להגיע לפחות ל-160°F (71°C).
הקפאת בשר טחון
אם אינכם מתכננים לבשל את הבשר הטחון תוך שלושה ימים, עדיף להקפיא אותו. כדי להקפיא את הבשר, עוטפים אותו היטב בניילון נצמד או שמים אותו בכלי אטום. ניתן לשמור את הבשר במקפיא עד שלושה חודשים.
הפשרת בשר טחון
כשמוכנים להשתמש בבשר הטחון, חשוב להפשיר אותו כמו שצריך. הדרך הבטוחה להפשיר את הבשר היא להכניס אותו ללילה במקרר. זה יעזור להבטיח שהבשר יופשר בצורה אחידה ושהוא לא יתקלקל. חשוב גם לציין שאסור להקפיא מחדש בשר טחון מופשר. לאחר הפשרה של הבשר, יש לבשל אותו ולאכול תוך שלושה ימים. לסיכום, ניתן לשמור בשר טחון מופשר במקרר עד שלושה ימים. חשוב לאחסן את הבשר בכלי אטום או לעטוף אותו היטב בניילון נצמד. בעת בישול הבשר, חשוב לוודא שהטמפרטורה הפנימית תגיע לפחות ל-160°F (71°C). אם הבשר לא יתבשל תוך שלושה ימים, יש להקפיא אותו. בהפשרת הבשר יש להכניסו ללילה במקרר. לאחר הפשרה של הבשר, יש לבשל אותו ולאכול תוך שלושה ימים.