מה זה בצק פריך?
בצק פריך הוא סוג של בצק שעשוי משילוב של קמח, חמאה וסוכר. הוא משמש בדרך כלל כבסיס לפשטידות, טארטים וקינוחים אחרים. את הבצק מכינים על ידי שילוב החומרים ולאחר מכן רידוד לעלה דק. לאחר מכן חותכים את הבצק לצורות ואופים עד שהוא מזהיב ופריך.
איך לאחסן בצק פריך במקרר
אחסון בצק פריך במקרר הוא דרך מצוינת לשמור אותו טרי ומוכן לשימוש. לאחסון הבצק יש לעטוף אותו היטב בניילון נצמד או להניח אותו בכלי אטום. זה יעזור למנוע מהבצק להתייבש ולהיות מיושן.
מקפיא בצק פריך
אם רוצים לאחסן את הבצק לפרק זמן ארוך יותר, אפשר גם להקפיא. כדי להקפיא את הבצק, עוטפים אותו היטב בניילון נצמד או שמים אותו בכלי אטום. מניחים את המיכל במקפיא והוא אמור להישמר עד שלושה חודשים. כאשר אתם מוכנים להשתמש בבצק, הפשרו אותו במקרר למשך הלילה.
כמה זמן אפשר לשמור בצק פריך במקרר?
ניתן לשמור בצק פריך במקרר עד שבועיים. לאחר שבועיים הבצק יתחיל להתייבש ולהתיישן. אם אתם מתכננים להשתמש בבצק לאחר שבועיים, עדיף להקפיא אותו.
טיפים לאחסון בצק פריך
כשמאחסנים בצק פריך במקרר, חשוב לשמור אותו עטוף היטב או בכלי אטום. זה יעזור למנוע מהבצק להתייבש ולהיות מיושן. חשוב גם לסמן את המיכל עם תאריך הכנת הבצק כדי שתדע מתי צריך להשתמש בו. אם אתה מחפש מידע נוסף על אחסון בצק פריך, תוכל למצוא מידע נוסף ביוטיוב או בוויקיפדיה .