דף הבית » לא ידעתי » כמה זמן אפשר להשאיר בשר טחון במקרר?

כמה זמן אפשר להשאיר בשר טחון במקרר?

צרו איתנו קשר

כמה זמן אפשר להשאיר בשר טחון במקרר?

מה זה בשר טחון?

בשר טחון הוא סוג של בשר שעבר עיבוד במטחנה או במעבד מזון. הוא עשוי בדרך כלל מבשר בקר, חזיר או עופות, אך ניתן להכין אותו גם מסוגי בשר אחרים. בשר טחון הוא מרכיב רב-תכליתי שניתן להשתמש בו במגוון מנות, מהמבורגרים וטאקו ועד קציצות וקציצות בשר.

כמה זמן אפשר להשאיר בשר טחון במקרר?

ניתן לשמור בשר טחון במקרר עד יומיים. לאחר יומיים, יש לבשל או להקפיא. חשוב לציין שאסור להשאיר בשר טחון בטמפרטורת החדר יותר משעתיים.

שיטות עבודה מומלצות לאחסון בשר טחון

כאשר מאחסנים בשר טחון במקרר, חשוב לפעול לפי השיטות המומלצות הבאות:

  • אחסנו תמיד בשר טחון בכלי אטום או עטפו אותו היטב בניילון נצמד או ברדיד אלומיניום.
  • סמן את האריזה עם תאריך הרכישה.
  • מניחים את האריזה בתחתית המקרר, היכן שהכי קר.
  • השתמש בבשר טחון תוך יומיים מהרכישה.

איך לדעת אם הבשר הטחון התקלקל

בשר טחון עלול להתקלקל במהירות ולכן חשוב לדעת לדעת אם הוא התקלקל. הנה כמה סימנים לכך שהבשר הטחון התקלקל:

  • יש לו מרקם דביק או דביק.
  • יש לו ריח חמוץ או לא נעים.
  • יש לו צבע אפור או ירקרק.
  • יש לזה טעם לוואי.

אם אתה מבחין באחד מהסימנים הללו, עדיף להשליך את הבשר הטחון.

איך להקפיא בשר טחון

ניתן להקפיא בשר טחון עד שלושה חודשים. כדי להקפיא בשר טחון, בצע את השלבים הבאים:

  • מניחים את הבשר הטחון בכלי אטום או עוטפים אותו היטב בניילון נצמד או ברדיד אלומיניום.
  • סמן את האריזה עם תאריך הרכישה.
  • מניחים את החבילה במקפיא.
  • השתמשו בבשר הטחון תוך שלושה חודשים מההקפאה.

סיכום

ניתן לשמור בשר טחון במקרר עד יומיים. לאחר יומיים, יש לבשל או להקפיא. חשוב לאחסן בשר טחון בכלי אטום או לעטוף אותו היטב בניילון או בנייר אלומיניום. חשוב גם לסמן את האריזה עם תאריך הרכישה. ניתן להקפיא בשר טחון עד שלושה חודשים.

שאלות ותשובות

האם אפשר להקפיא בשר טחון שכבר מבושל?

כן, אתה יכול להקפיא בשר טחון מבושל. עדיף לקרר את הבשר הטחון המבושל לפני הקפאתו.

האם אפשר להקפיא בשר טחון שהופשר?

לא, אסור להקפיא בשר טחון שהופשר. לאחר הפשרה של בשר טחון, יש לבשל אותו ולאכול תוך יומיים.

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

    דילוג לתוכן