מהי גבינת קוטג'?
גבינת קוטג' היא סוג של גבינה העשויה מחלב מכורבל. זוהי גבינה לבנה רכה עם טעם עדין ומרקם מעט גרגירי. הוא עשוי בדרך כלל מחלב פרה, אך ניתן להכין אותו גם מחלב עיזים או מחלב כבשים. גבינת קוטג' היא מרכיב פופולרי במנות רבות, כולל סלטים, תבשילים וקינוחים.
יתרונות תזונתיים של גבינת קוטג'
גבינת קוטג' היא מקור מצוין לחלבון וסידן. הוא גם דל בשומן וקלוריות, מה שהופך אותו לבחירה בריאה עבור אלה שצופים במשקל שלהם. גבינת קוטג' היא גם מקור טוב לויטמינים A ו-B12, כמו גם לזרחן, אבץ וסלניום.
כמה זמן מחזיקה גבינת קוטג'?
גבינת קוטג' יכולה להחזיק מעמד עד שבועיים אם מאוחסנת כראוי. יש לשמור אותו במקרר בטמפרטורה של 40 מעלות צלזיוס או מתחת. זה גם צריך להיות אטום היטב בכלי אטום או בניילון.
איך לדעת אם גבינת קוטג' התקלקלה
אם גבינת הקוטג' התקלקלה, יהיה לה ריח חמוץ ומרקם רירי. עשוי להיות לו גם צבע צהבהב. אם אתה מבחין באחד מהסימנים הללו, עדיף להשליך את גבינת הקוטג'.
השוואה מהירה
סוּג | חיי מדף |
---|---|
לא נפתח | 2 שבועות |
נפתח | 2 שבועות |
אחסון גבינת קוטג'
גבינת קוטג' יש לאחסן במקרר בטמפרטורה של 40 מעלות צלזיוס או מתחת. זה גם צריך להיות אטום היטב בכלי אטום או בניילון. אם לא מתכוונים להשתמש בגבינת הקוטג' תוך שבועיים, עדיף להקפיא אותה. כדי להקפיא גבינת קוטג', מניחים אותה בכלי אטום או בשקית מקפיא ומאחסנים אותה במקפיא עד שלושה חודשים.
שאלות ותשובות
האם אפשר להקפיא גבינת קוטג'?
כן, אתה יכול להקפיא גבינת קוטג '. כדי להקפיא גבינת קוטג', מניחים אותה בכלי אטום או בשקית מקפיא ומאחסנים אותה במקפיא עד שלושה חודשים.
האם אפשר לאכול גבינת קוטג' אחרי שפג תוקפו?
לא, זה לא בטוח לאכול גבינת קוטג' לאחר שפג תוקפו. אם גבינת הקוטג' התקלקלה, יהיה לה ריח חמוץ ומרקם רירי. עשוי להיות לו גם צבע צהבהב. אם אתה מבחין באחד מהסימנים הללו, עדיף להשליך את גבינת הקוטג'.
האם אתה יכול לאכול גבינת קוטג' שנשארה בחוץ בן לילה?
לא, זה לא בטוח לאכול גבינת קוטג' שנשארה בחוץ למשך הלילה. גבינת קוטג' יש לאחסן במקרר בטמפרטורה של 40 מעלות צלזיוס או מתחת. אם הוא הושאר בחוץ בטמפרטורת החדר במשך יותר משעתיים, יש לזרוק אותו.
סיכום
גבינת קוטג' היא סוג של גבינה העשויה מחלב מכורבל. זוהי גבינה לבנה רכה עם טעם עדין ומרקם מעט גרגירי. הוא עשוי בדרך כלל מחלב פרה, אך ניתן להכין אותו גם מחלב עיזים או מחלב כבשים. גבינת קוטג' היא מרכיב פופולרי במנות רבות, כולל סלטים, תבשילים וקינוחים. גבינת קוטג' יכולה להחזיק מעמד עד שבועיים אם מאוחסנת כראוי במקרר בטמפרטורה של 40 מעלות צלזיוס ומטה. אם אתה מבחין בסימנים שהגבינת הקוטג' התקלקלה, עדיף לזרוק אותה. ניתן גם להקפיא גבינת קוטג' עד שלושה חודשים.