דף הבית » המלצות הצוות » כמה זמן אחרי טיגון בשר אפשר לשים אותו במקרר?

כמה זמן אחרי טיגון בשר אפשר לשים אותו במקרר?

צרו איתנו קשר

כמה זמן אחרי טיגון בשר אפשר לשים אותו במקרר?

מהי הדרך הטובה ביותר לאחסן בשר מטוגן?

בשר מטוגן הוא מאכל טעים ופופולרי, אבל יכול להיות מסובך לאחסן אותו כראוי. אם רק בישלתם מנה של עוף מטוגן, צלעות חזיר או בשר מטוגן אחר, אולי אתם תוהים כמה זמן אפשר לשמור אותו במקרר. התשובה תלויה בסוג הבשר ובאופן בישולו. כשמדובר באחסון בשר מטוגן, הדבר החשוב ביותר הוא לוודא שהוא מקורר לטמפרטורה בטוחה לפני שמכניסים אותו למקרר. משרד החקלאות האמריקאי (USDA) ממליץ לקרר מזון מבושל ל-40°F (4°C) או נמוך יותר תוך שעתיים מרגע הבישול. זה כדי למנוע מחיידקים לצמוח על המזון. לאחר שהבשר המטוגן שלך התקרר, אתה יכול לאחסן אותו במקרר עד ארבעה ימים. הקפידו לעטוף אותו היטב בניילון נצמד או בנייר אלומיניום כדי למנוע ממנו להתייבש. אפשר גם לאחסן אותו בכלי אטום.

טיפים לאחסון בשר מטוגן

הנה כמה טיפים לאחסון בשר מטוגן:

  • מצננים את הבשר המטוגן ל-40 מעלות צלזיוס (4 מעלות צלזיוס) או נמוך יותר תוך שעתיים מרגע הבישול.
  • עוטפים את הבשר המטוגן היטב בניילון נצמד או ברדיד אלומיניום.
  • שומרים את הבשר המטוגן במקרר עד ארבעה ימים.
  • אם אתם מתכננים להקפיא את הבשר המטוגן, עשו זאת תוך יומיים מהבישול.
  • סמן את הבשר המטוגן בתאריך שבו הוא מבושל.
  • בעת חימום מחדש של בשר מטוגן, ודא שהוא מגיע לטמפרטורה פנימית של 165°F (74°C).

מה קורה אם לא מאחסנים בשר מטוגן כמו שצריך?

אם לא מאחסנים בשר מטוגן כראוי, הוא עלול להפוך לא בטוח לאכילה. חיידקים יכולים לצמוח על המזון אם הוא לא מתקרר מספיק מהר או אם הוא לא מאוחסן במקרר. זה יכול להוביל להרעלת מזון.

האם אפשר לחמם בשר מטוגן?

כן, אפשר לחמם מחדש בשר מטוגן. הקפד לחמם אותו לטמפרטורה פנימית של 165°F (74°C). זה יהרוג כל חיידק שאולי צמח על המזון.

האם אפשר להקפיא בשר מטוגן?

כן, אתה יכול להקפיא בשר מטוגן. הקפידו להקפיא אותו תוך יומיים מהבישול. כשאתם מוכנים לאכול אותו, הפשרו אותו במקרר למשך הלילה וחממו אותו מחדש לטמפרטורה פנימית של 165°F (74°C).

כמה זמן מחזיק בשר מטוגן במקפיא?

בשר מטוגן יכול להחזיק מעמד במקפיא עד ארבעה חודשים. הקפידו לעטוף אותו היטב בניילון נצמד או בנייר אלומיניום לפני ההקפאה.

האם אפשר לקרר בשר מטוגן?

כן, אתה יכול לקרר בשר מטוגן. הקפד לקרר אותו ל-40 מעלות צלזיוס (4 מעלות צלזיוס) או נמוך יותר תוך שעתיים מרגע הבישול ואחסן אותו במקרר עד ארבעה ימים.

שאלות ותשובות

האם אתה יכול לאכול בשר מטוגן שנשאר בחוץ בן לילה?

לא, אסור לאכול בשר מטוגן שנשאר בחוץ בן לילה. חיידקים יכולים לצמוח על המזון אם הוא נשאר בחוץ בטמפרטורת החדר זמן רב מדי.

האם אתה יכול לעשות שימוש חוזר בשמן המשמש לטיגון בשר?

כן, אתה יכול לעשות שימוש חוזר בשמן המשמש לטיגון בשר. עם זאת, חשוב לסנן את השמן כדי להסיר חלקיקי מזון שאולי נשארו מאחור. כדאי גם להשליך את השמן אם יש לו ריח או צבע מוזרים.

האם אפשר לקרר בשר מטוגן שכבר חומם?

לא, אסור לקרר בשר מטוגן שכבר חומם מחדש. חיידקים יכולים לצמוח על המזון אם הוא לא מתקרר מהר מספיק.

סיכום

בשר מטוגן יכול להיות מאכל טעים ופופולרי, אבל זה יכול להיות מסובך לאחסן אותו כראוי. הדבר החשוב ביותר הוא לוודא שהוא מקורר לטמפרטורה בטוחה לפני שמכניסים אותו למקרר. לאחר שהבשר המטוגן שלך התקרר, אתה יכול לאחסן אותו במקרר עד ארבעה ימים. אתה יכול גם להקפיא אותו עד ארבעה חודשים. הקפד לחמם אותו לטמפרטורה פנימית של 165°F (74°C) לפני האכילה. אם לא מאחסנים בשר מטוגן כראוי, הוא עלול להפוך לא בטוח לאכילה.

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

    דילוג לתוכן