דף הבית » מה היה » איך לבשל ערמונים בתנור

איך לבשל ערמונים בתנור

צרו איתנו קשר

איך לבשל ערמונים בתנור

בישול ערמונים בתנור

ערמונים הם חטיף טעים ומזין שניתן לבשל בתנור. הם מקור מצוין לויטמינים ומינרלים, וניתן ליהנות מהם כתוספת או כחטיף. הנה מדריך לבישול ערמונים בתנור.

מה אתה צריך

כדי לבשל ערמונים בתנור, תזדקק לפריטים הבאים:

  • עַרמוֹנִים
  • אוטם ואקום
  • תבנית אפייה
  • נייר אלומיניום

הכנת הערמונים

לפני שתוכלו לבשל את הערמונים בתנור, עליכם להכין אותם. התחל בשטיפת הערמונים במים קרים. לאחר מכן, השתמשו בסכין חדה כדי ליצור חריץ קטן בקליפה של כל ערמון. זה יאפשר לאדים לצאת בזמן שהערמונים מתבשלים. לאחר מכן, הניחו את הערמונים בסילר ואקום וסגרו אותם. זה יעזור לשמור על לחות הערמונים בזמן שהם מתבשלים.

בישול הערמונים

לאחר הכנת הערמונים, ניתן לבשל אותם בתנור. מחממים את התנור ל-400 מעלות צלזיוס (204 מעלות צלזיוס). מניחים את הערמונים האטומים על נייר אפייה ומכסים אותם בנייר אלומיניום. אופים את הערמונים במשך 30 דקות. לאחר 30 דקות, מסירים את נייר האלומיניום ואופים 10 דקות נוספות. זה יעזור לפריך את הערמונים.

מגישים את הערמונים

לאחר שהערמונים מסיימים להתבשל, מוציאים אותם מהתנור ונותנים להם להתקרר. מגישים את הערמונים חמים או בטמפרטורת החדר.

שאלות ותשובות

ש: האם אוכל לבשל ערמונים ללא אוטם ואקום? ת: כן, אתה יכול לבשל ערמונים ללא אוטם ואקום. עם זאת, ייתכן שהערמונים לא יהיו לחים ונימוחים כפי שהיו אם היו אטומים. ש: כמה זמן אני יכול לאחסן ערמונים מבושלים? ת: ניתן לאחסן ערמונים מבושלים בכלי אטום במקרר עד 5 ימים. ש: האם אני יכול להקפיא ערמונים מבושלים? ת: כן, ניתן להקפיא ערמונים מבושלים עד 3 חודשים.

סיכום

בישול ערמונים בתנור הוא דרך פשוטה וטעימה ליהנות מהחטיף המזין הזה. כל מה שאתה צריך הוא אוטם ואקום, תבנית אפייה, ורדיד אלומיניום. מחממים את התנור ל-400 מעלות צלזיוס (204 מעלות צלזיוס), אופים את הערמונים במשך 30 דקות, ולאחר מכן מסירים את נייר הכסף ואופים 10 דקות נוספות. מגישים את הערמונים חמים או בטמפרטורת החדר. למידע נוסף, מצא מידע נוסף בוויקיפדיה .

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

    דילוג לתוכן