מה זה אסאדו?
אסאדו הוא מאכל ארגנטינאי מסורתי המורכב מבשרים על האש, בדרך כלל בשר בקר, חזיר ועוף. הוא מוגש לרוב עם מגוון צדדים, כולל תפוחי אדמה, ירקות וסלטים. אסאדו הוא מאכל פופולרי בארגנטינה והוא מוגש לעתים קרובות במפגשים משפחתיים ובחגיגות.
איך לבשל אסאדו בתנור
בישול אסאדו בתנור הוא דרך מצוינת ליהנות מהמאכל הארגנטינאי המסורתי מבלי להדליק את הגריל. הנה כמה טיפים איך לבשל אסאדו בתנור:
1. מחממים את התנור
לפני שתתחיל לבשל, חממו את התנור ל-350°F (175°C). זה יבטיח שהאסדו מבושל בצורה אחידה ויסודית.
2. מכינים את הבשר
חותכים את הבשר לקוביות ומתבלים במלח, פלפל וכל תבלינים רצויים אחרים. מניחים את קוביות הבשר בתבנית אפייה ומכסים בנייר אלומיניום.
3. אופים את האסאדו
מכניסים את תבנית האפייה לתנור שחומם מראש ואופים במשך שעה. לאחר שעה, מסירים את נייר האלומיניום וממשיכים לאפות 30 דקות נוספות.
4. מגישים את האסאדו
לאחר שהאסדו מוכן, הוציאו אותו מהתנור והגישו לצדדים האהובים עליכם. תהנה!
טיפים לאסאדו המושלם
הנה כמה טיפים שיעזרו לכם להכין את האסאדו המושלם בתנור:
- הקפד לחמם את התנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) לפני שתתחיל בבישול.
- חותכים את הבשר לקוביות ומתבלים במלח, פלפל וכל תבלינים רצויים אחרים.
- אופים את האסאדו במשך שעה, מכוסה בנייר אלומיניום, ולאחר מכן 30 דקות נוספות ללא כיסוי.
- הגישו את האסאדו עם הצדדים האהובים עליכם.
- לטעם מעושן, הוסיפו כמה טיפות של עשן נוזלי לבשר לפני האפייה.
- לקבלת מרקם פריך יותר, קולים את האסאדו מספר דקות לפני ההגשה.
אסאדו היא מנה טעימה ומלאת טעם שבטוח תהיה להיט בכל התכנסות. בעזרת הטיפים האלה תוכלו להכין אסאדו בקלות בתנור וליהנות מהמאכל הארגנטינאי המסורתי מבלי להדליק את הגריל. לטיפים וטריקים נוספים כיצד להכין את האסאדו המושלם, בדוק את הסרטון הזה .